Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Θα έχουμε πραγματικά προχωρήσει μπροστά όταν δεν θα συζητάμε για μια γκέι σκηνή σε οποιοδήποτε ελληνικό σίριαλ

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Θα έχουμε πραγματικά προχωρήσει μπροστά όταν δεν θα συζητάμε για μια γκέι σκηνή σε οποιοδήποτε ελληνικό σίριαλ

«Το βρίσκω επιεικώς απαράδεκτο να δέχεται αρνητική κριτική» ανέφερε για τη Δέσποινα Βανδή

posidonas_giannopoulos
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στη Eurovision, την Ιωάννα Μαλέσκου και τη Δέσποινα Βανδή αλλά και το «Milky Way», μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι».

Σχετικά με την απόφαση της Μαρίας Κοζάκου να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision, σχολίασε: «Νομίζω ότι ήταν μια σωστή η απόφαση. Τώρα μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Καλό είναι η ΕΡΤ κάπου κάπου να ανανεώνει τα πρόσωπα που καλύπτουν την παρουσίαση του διαγωνισμού. Η Κοζάκου λειτουργούσε περισσότερο ως δίδυμο με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Πέρσι που παρουσίασε μόνη της τον διαγωνισμό, υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια και τις τρεις βραδιές του διαγωνισμού».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwwqjxicpqb5)

Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Δεν θυμόμουν ότι ήταν μαζί και η Τζένη Μελιτά. Αυτό που ενοχλούσε ήταν ότι προσπαθούσε να κάνει με το ζόρι χιούμορ. Δεν θα έβλεπα για παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο με την Τζένη Μελιτά στη Eurovision. Δεν ξετρελάθηκα μαζί της. Αν είναι να επιστρέψει κάποιος, ωραία ιδέα είναι να βάλουν ξανά 20 χρόνια μετά τη Δάφνη Μπόκοτα».

Για την ερωτική γκέι σκηνή στο «Milky Way» ανέφερε: «Θα φτάσουμε σε ένα σωστό και πραγματικό σημείο απελευθέρωσης και θα έχουμε πραγματικά προχωρήσει μπροστά όταν δεν θα χρειάζεται να συζητάμε για μια γκέι σκηνή σε οποιοδήποτε ελληνικό σίριαλ».

Για την κριτική που έχει γνωρίσει η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Το βρίσκω επιεικώς απαράδεκτο να δέχεται αρνητική κριτική. Ήταν πάντα comme il faut, όχι με την κακή έννοια του όρου, ότι ήταν πολύ προσεκτική και τη χαίρομαι που ζει τον έρωτά της και δεν το κρύβει. Αυτοί που την κρίνουν να κοιτάξουν το πρόβλημά τους».

Ενώ, για την αποχή της Ιωάννας Μαλέσκου σχολίασε: «Η Ιωάννα έχει άστρο. Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν δοθεί πέντε ευκαιρίες και στην Ιωάννα μία για να είμαστε δίκαιοι».

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου - Καταδίωξε και εμβόλισε μηχανή, τραυματίζοντας σοβαρά μια 57χρονη

Μεγάλος νικητής στον Μαραθώνιο ο Κενυάτης Κίπτο με νέο ρεκόρ διαδρομής - Παναγιώτης Καραΐσκος ο πρώτος Έλληνας

Γιατί δόθηκαν μόνο τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης