Είναι η Μαρία-Ολυμπία το άλλο μισό του Βρετανού σταρ σεφ Τομ Στρέικερ;
maria-olimpia-arthrou

Είναι η Μαρία-Ολυμπία το άλλο μισό του Βρετανού σταρ σεφ Τομ Στρέικερ;

Αν και το ταίριασμά τους μοιάζει αταίριαστο, οι φήμες κάνουν λόγο για ένα ειδύλλιο εν τη γενέσει του

O Τομ Στρέικερ στις αρχές του 2020 ήταν 29 ετών. Είχε ήδη τη φήμη του ταλαντούχου και ανερχόμενου σεφ, όμως δεν την εξαργύρωνε σε κάποιο βραβευμένο, μισελενάτο εστιατόριο, αν και είχε ήδη θητεύσει σε κάμποσα από δαύτα. Είχε επιλέξει να εργάζεται ως ιδιωτικός σεφ φτιάχνοντας το κομπόδεμά του και φροντίζοντας για τη θρέψη και την ευωχία της πενταμελούς οικογένειας ενός εύπορου επιχειρηματία στο Λονδίνο. Τόσο καλοβαλμένου οικονομικά, ώστε όταν ξέσπασε η πανδιμική κρίση του COVID, εκείνος αποφάσισε συν γυναιξί και τέκνοις να μετοικήσει στην Καραϊβική, ώσπου να περάσει η μπόρα. Φυσικά η φαμίλια δεν θα μπορούσε να κάνει ούτε ρούπι χωρίς τον σεφ της.



Χωρίς να το πολυσκεφτεί ο Στρέικερ, που δηλώνει παιδιόθεν ατίθαση και περιπετειώδης φύση, ακολούθησε τον εργοδότη του. Ομως τελικά, αντί για κάποιο εξωτικό νησί της Καραϊβικής, ελέω των περιορισμών στις αερομεταφορές, κατέληξε εσώκλειστος σε ένα πολυτελές διαμέρισμα της Νέας Υόρκης. Ναι, ακόμα κι έτσι θα έπρεπε να μακαρίζει την τύχη του. Ομως ο Στρέικερ βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα.

Είχε άφθονο χρόνο στα χέρια του, αφού η προετοιμασία των γευμάτων της οικογένειας δεν του έπαιρνε περισσότερο από πέντε ώρες τη μέρα, και δεν ήξερε τι να τον κάνει. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο σοβαρή όταν, κατά δήλωσή του, δεν υπήρχε πορνογραφικό βίντεο στο Διαδίκτυο που δεν είχε παρακολουθήσει. Μέσα στην πλήξη, στην ανία και την απελπισία έμελλε να ζήσει τη φαεινή στιγμή του. Τι έκανε η συντριπτική πλειονότητα των άεργων της πανδημίας; Λογαριασμό στο TikTok. Ακολούθησε τη μάζα, αλλά ξεχώρισε ώσπου να πεις «βούτυρο».



Γιατί βούτυρο; Διότι η παρεξηγημένη και εν πολλοίς καταραμένη από τους θιασώτες της υγιεινής διατροφής πρώτη ύλη έγινε κυριολεκτικά εν μια νυκτί το υπερόπλο του Στρέικερ. Με το πρώτο άτεχνο και κακοφορμισμένο βίντεό του όπου παρασκεύαζε μια συνταγή με βούτυρο κατάφερε να αγγίξει τις 100.000 προβολές. Κάτι έκανε καλά και το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί ήταν να το επαναλάβει. Οι followers του στα κοινωνικά δίκτυα άρχισαν να αυξάνονται εκθετικά (σήμερα διαθέτει 1.900.000 στο Instagram και 2.300.000 στο TikTok), οι συνταγές του να γίνονται ανάρπαστες και ο ίδιος να αποκτά θέλοντας και μη τον τίτλο του TikTok σεφ, τον οποίο μέχρι και σήμερα, τριάμισι χρόνια μετά, αποτάσσεται και αποποιείται.

Και αυτό παρότι ακριβώς μέσω της απήχησης και της επιδραστικότητάς του κατάφερε να ανοίξει το πρώτο του εστιατόριο στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου και να το βαφτίσει μάλιστα με το όνομά του (βλ. «Straker’s»), να έχει τη δική του φίρμα από βούτυρο και να διαλαλεί στις συνεντεύξεις του, όπου μιλά με τον στόμφο και το φλεξάρισμα που περιμένει κανείς από Νοτιοβαλκάνιο τράπερ, ότι αυτή την περίοδο αναζητά τον ιδανικό χώρο για τη δημιουργία ενός παραρτήματος του εστιατορίου του στη Νέα Υόρκη.



Ναι, ο Στρέικερ είναι ήδη celebrity, έχει στο παλμαρέ του το πρώτο του σκάνδαλο, το οποίο δημιούργησε όταν τον Σεπτέμβριο δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τους επτά λευκούς σεφ του «Straker’s» στοιχισμένους με στρατιωτική πειθαρχία, γεννώντας αλγεινά σχόλια σχετικά με το πόσο συμπεριληπτικός είναι ως επιχειρηματίας, και πιθανότατα στα 32 χρόνια του ζει το πρώτο φωτογενές ειδύλλιο της καριέρας του, με το αντικείμενο του πόθου να μην είναι άλλο από τη Μαρία-Ολυμπία.

Η γαλαζοαίματη και ο νεαρός μάγειρας που λιγουρεύεται τη δόξα του ροκ σταρ (παρτάρει δίχως αύριο, αγαπά το αλκοόλ, την καλή ζωή και πάνω απ’ όλα τον εαυτό του) απαθανατίστηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε έξω από την οικία της πρώτης, δημιουργώντας την εικασία πως η σχέση τους είναι κάτι περισσότερο από εκείνη του σεφ με μια μέση συνδαιτυμόνα του εστιατορίου.



Νερό στον μύλο της υποψίας πως η Μαρία-Ολυμπία έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του σεφ προφανώς ρίχνει η είδηση του χωρισμού της από τον ζάπλουτο Βρετανό υποκόμη Πέρεγκριν Πίρσον, με τον οποίο πέρασαν μαζί τρία χρόνια - ποιος μπορεί να λησμονήσει την εικόνα τους να διασχίζουν με το βεσπάκι τους επαρχιακούς δρόμους στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες; Συμπτωματικά -ή μπορεί και όχι-, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κοινή εμφάνιση της πριγκίπισσας και του σεφ είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του Πίρσον σε ηδυπαθείς πόζες με τη Σόφι Τέρνερ, κατά κόσμον Σάνσα Σταρκ του «Game of Thrones», η οποία πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τζο Τζόνας.



Η ζωή συνεχίζεται, θα έλεγε κανείς. Συχνά ακόμα και με κεκτημένη ταχύτητα. Υπάρχει όμως μια σκιά πάνω από τον θρυλούμενο δεσμό του Στρέικερ με την 27χρονη Μαρία-Ολυμπία, η οποία σε κάθε περίπτωση είναι η εικόνα και ομοίωση της πολύφερνης νύφης. Τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγους μήνες ο Στρέικερ δήλωνε παντρεμένος ενώ είναι και πατέρας δύο παιδιών. Βούτυρο στο ψωμί των ταμπλόιντ, δηλαδή. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ο σταρ σεφ των κοινωνικών δικτύων δεν μπορεί να το λιώσει με ένα του βλέμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης