Μάικλ Τζ. Φοξ για Μάθιου Πέρι: Ήταν ο πιο αστείος άνθρωπος που γνώριζα

Μάικλ Τζ. Φοξ για Μάθιου Πέρι: Ήταν ο πιο αστείος άνθρωπος που γνώριζα

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η φιλία τους αναπτύχθηκε με την πάροδο των ετών και ανέφερε μια σημαντική συνεισφορά του Πέρι στο ίδρυμά του

Michael_J__Fox_Matthew_Perry
Ο Μάικλ Τζ. Φοξ θυμάται με αγάπη τον εκλιπόντα φίλο του Μάθιου Πέρι, επαινώντας το χιούμορ και τη γενναιοδωρία του κωμικού ηθοποιού.

Μιλώντας στο ετήσιο γκαλά για το Ίδρυμα Michael J. Fox, το οποίο στοχεύει στην εξεύρεση θεραπείας για τη νόσο του Πάρκινσον, ο Φοξ εξέφρασε το θαυμασμό του για το κωμικό ταλέντο του Πέρι, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον πιο αστείο άνθρωπο που γνώριζε».



Ο 62χρονος ηθοποιός μοιράστηκε αναμνήσεις από τον καιρό που έκαναν παρέα, τονίζοντας τις ικανότητες του Πέρι όχι μόνο ως αστείου, αλλά και ως ταλαντούχου παίκτη του χόκεϊ: «Ήταν παίκτης χόκεϋ και μάλιστα καλός παίκτης και παίζαμε χόκεϊ μαζί» επισήμανε ο Φοξ στην ομιλία του.

Ο Φοξ αποκάλυψε ότι η φιλία τους αναπτύχθηκε με την πάροδο των ετών και ανέφερε μια σημαντική συνεισφορά του Πέρι στο ίδρυμά του. Ο Πέρι, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια, δώρισε ένα σημαντικό ποσό αφού εξασφάλισε μια επικερδή συμφωνία με το NBC το 2002.

Παρά το πρώιμο στάδιο του ιδρύματος του Φοξ, η γενναιόδωρη δωρεά του Πέρι λειτούργησε ως ψήφος εμπιστοσύνης, αποδεικνύοντας την υποστήριξή του χωρίς καμία ένδειξη αυτοπροβολής.

Φωτογραφία άρθρου: GETTY IMAGES


Ειδήσεις σήμερα:

Τρολάρουν τον Τζεφ Μπέζος και τη Λόρεν Σάντσεζ για τη φωτογράφησή τους στη Vogue

Αποκαλυπτήρια για το νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής: Οι αλλαγές για μετρητά, Airbnb, ελεύθερους επαγγελματίες

Βίντεο: Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων μπαίνει σε τούνελ της Χαμάς και βγαίνει σε... παιδιατρικό νοσοκομείο της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης