Γουίλ Σμιθ: Η Cardi B τον στηρίζει αναλύοντας... το ζώδιό του - «Εμάς τους Ζυγούς μας δοκιμάζουν συνέχεια»

Για τις φήμες ότι έκανε σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν - Τα έβαλε με τη blogger που δημοσίευσε τη συνέντευξη, με την οποία η ράπερ είχε βρεθεί παλιότερα στα δικαστήρια

Το όνομα της Tasha K είναι trend αυτή την περίοδο στα social media, όσο ποτέ άλλοτε, μετά την συνέντευξη που «έκαψε» τον Γουίλ Σμιθ

Εκείνη είναι που φιλοξένησε τον πρώην φίλο και βοηθό του ηθοποιού, Brother Bilaal, που είπε ότι έπιασε τον Σμιθ να κάνει σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν.

Μετά την «έκρηξη» της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ για τα «ψεύδη», όπως χαρακτήρισε τα όσα ακούστηκαν για τον σύζυγό της, η Cradi B πήρε θέση δημόσια, προκειμένου να υπερασπιστεί τον Σμιθ. 


Εβδομάδες αφότου η ράπερ άφησε να εννοηθεί ότι θα συγχωρήσει την blogger Tasha K και ενδεχομένως να τερματίσει μια δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους, η Cardi B λέει ότι «ξεγελάστηκε» και τώρα συνειδητοποιεί ότι «κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ».

Δείτε το βίντεο 

«Δεν μου αρέσει το πώς με ξεγέλασαν πριν από μερικές εβδομάδες...μερικοί άνθρωποι απλά δεν αλλάζουν ποτέ», ξεκίνησε η Cardi στο Instagram, πριν υπερασπιστεί τον Σμιθ.

«Δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν οι άνθρωποι στον Γουίλ Σμιθ. Αισθάνομαι ότι έχει καλή καρδιά και αυτό είναι το θέμα. Ανακάλυψα ότι είναι Ζυγός... Τους Ζυγούς, μας δοκιμάζουν πολύ μέχρι να ξεσπάσουμε. Και ξεσπάμε τόσο, που γινόμαστε εμείς οι λάθος άνθρωποι. Γινόμαστε τόσο τρελοί, που οι άνθρωποι λένε, "Ω, Θεέ μου!"» είπε τέλος, αναφερόμενη στο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ.


Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: «Θέλω να τον σκοτώσουν» λέει η μητέρα του 17χρονου για τον αστυνομικό που κατηγορείται για τον θάνατο του γιου της

Ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός της Γάζας και πώς απέδρασε από την κόλαση του πολέμου

Γερμανία: «Αστακός» το Βερολίνο για την αυριανή επίσκεψη Ερντογάν, την πρώτη μετά το 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr