Λόρεν Γκράχαμ για Μάθιου Πέρι: Είχε μια πραγματικά ευτυχισμένη χρονιά

Λόρεν Γκράχαμ για Μάθιου Πέρι: Είχε μια πραγματικά ευτυχισμένη χρονιά

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί και ήταν φίλοι για αρκετά χρόνια

graham-perry
Η Λόρεν Γκράχαμ δήλωσε ότι ο Μάθιου Πέρι είχε μια «πραγματικά ευτυχισμένη χρονιά» πριν από τον ξαφνικό θάνατό του τον Οκτώβριο.

Η 56χρονη ηθοποιός του «Gilmore Girls» εμφανίστηκε στο CBS Mornings την Πέμπτη, όπου μίλησε για τον πρωταγωνιστή των «Friends», ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

«Αυτή την περασμένη χρονιά, ήταν τόσο περήφανος για το βιβλίο που έγραψε και για το πόσους ανθρώπους άγγιξε», μοιράστηκε αναφερόμενη στα απομνημονεύματα του ηθοποιός, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».
Κλείσιμο
«Ήταν μια επιτυχία που του έδωσε ένα επίπεδο ευτυχίας που δεν είχα δει σε αυτόν για πολύ καιρό, οπότε αυτή είναι μια ωραία ανάμνηση. Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι ευγνώμων, και πάλι, το βιβλίο σήμαινε πραγματικά κάτι γι' αυτόν, οπότε ήταν μια πραγματικά ευτυχισμένη χρονιά γι' αυτόν» δήλωσε η Γκράχαμ.

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι είναι «ακόμα σοκαρισμένη» από το θάνατο του Πέρι.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Θέλω να πω, είναι μια πραγματικά τραγική απώλεια και αφήνει πίσω του την όμορφη δουλειά του», μοιράστηκε.

Αναλογιζόμενη τη φιλία τους, κατέληξε: «Κανείς δεν με έκανε να γελάσω τόσο πολύ. Μόνο δάκρυα, που τρέχουν. Υπήρχε τόση χαρά όταν ήμουν κοντά του και ήμουν φίλη του».

Η Γκράχαμ και ο Πέρι συνεργάστηκαν για πρώτη φορά ο ένας δίπλα στον άλλο στη σειρά του Άαρον Σόρκιν, «Studio 60 on the Sunset Strip», το 2006.

Στη συνέχεια συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Τα πουλιά της Αμερικής» το 2008 και αργότερα ξανασυναντήθηκαν για ένα επεισόδιο της σειράς του Πέρι «The Odd Couple», που διήρκεσε από το 2015 έως το 2017. Οι δύο ηθοποιοί διατήρησαν στενή φιλία και τα επόμενα χρόνια. Ο Πέρι είχε μάλιστα μια κοινή τους φωτογραφία στα απομνημονεύματά του, με λεζάντα «Εγώ και η όμορφη Λόρεν Γκράχαμ».
Στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη φιλία τους σε ερωταπαντήσεις θαυμαστών για την εκπομπή του «Odd Couple», όπου την αποκάλεσε «έναν από τους αγαπημένους μου ανθρώπους». «Έχουμε εξαιρετική χημεία όταν δουλεύουμε μαζί και είναι διασκεδαστικό να δουλεύεις με μια στενή φίλη», είχε αναφέρει ο Πέρι.

Η Γκράχαμ μίλησε επίσης από την πλευρά της για τη φιλία τους στα απομνημονεύματά της, «Talking As Fast As I Can», όπου μοιράστηκε ότι οι δυο τους παραλίγο να βγουν ραντεβού κάποια στιγμή: «Το μόνο φωτεινό σημείο, όσον αφορά τα αγόρια, ήταν σε μια εκδήλωση όπου γνώρισα τον Μάθιου Πέρι. Έγινε ο μακροχρόνιος φίλος μου με τον οποίο σχεδόν αλλά ποτέ ακριβώς δεν βγήκα ραντεβού».

Ο τραγικός θάνατος του Πέρι συνέβη στις 28 Οκτωβρίου, όπου βρέθηκε κάτω από το νερό στο τζακούζι του σπιτιού του.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

H Μπριζίτ Μακρόν αποκαλύπτει γιατί περίμενε 10 χρόνια για να παντρευτεί τον Εμανουέλ που την ερωτεύτηκε στα... 15 του

Με 5.500 αστυνομικούς, drones και «Αύρες» η ΕΛΑΣ για το Πολυτεχνείο - Τα ειδικά μέτρα σε Εξάρχεια και πρεσβείες

Πάνω από €700 εκατ. η ενίσχυση των εισοδημάτων τον Δεκέμβριο - Ποιοι θα πάρουν τον έκτακτο μποναμά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης