Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού μας υποδέχονται στο σπίτι τους

Μια άκρως πρωτότυπη ξενάγηση φορώντας τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη συλλογή της G-Star Raw


Sponsored Content

Στα υπέροχα 90’s οι νέοι μετακινούνταν με roller-blades, άκουγαν μουσική από cd player, φορούσαν λαμπερά ρούχα στα clubs, ενώ στο street look της εποχής κυριαρχούσαν τα χαμηλόμεσα παντελόνια, και τα κολεγιακά bomber τζάκετ.

Αυτές οι μνήμες ήρθαν στο μυαλό μας βλέποντας τις εικόνες του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού από την άκρως πρωτότυπη ξενάγηση που μας έκαναν στο σπίτι τους. Στις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social τους, τους βλέπουμε να φορούν τα αγαπημένα τους κομμάτια G-Star και τα συνδυάζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.


Τι είναι αυτό όμως που μας θύμισε τα 90s; Η G-Star Raw για την σεζόν Fall Winter 2023 συνδυάζει εμβληματικά στοιχεία των 50’s και των 90’s σε μία καινοτόμα συλλογή που αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του total denim.


Στις φωτογραφίες που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από τα ‘90s βλέπουμε τον Γιώργο Καράβα να υιοθετεί ένα loose street style, με το Arc 3D σε raw denim απόχρωση και κόκκινο oversized varsity jacket.

Unisex bomber jacket G-Star Varsity. Βρες το στο G-Star corner του Attica City Link, 3ος όροφος
Η Ραφαέλα Ψαρρού φοράει το unisex bomber jacket σε διαχρονικές αποχρώσεις του μπλε και το συνδυάζει με το best seller Kate Boyfriend.
Σε άλλη φωτογραφία, η Ραφαέλα με laid back διάθεση εντυπωσιάζει επιλέγοντας total ανδρόγυνο G-Star σύνολο σε λαδί κοτλέ ύφασμα (G-STAR W CARGO CORD 3D BF PANTS). Την ίδια αισθητική ακολουθεί και ο Γιώργος Καράβας με το all time classic υφασμάτινο Worker και το λευκό top, που αποτελεί hero piece για το χειμωνιάτικο layering.
G-STAR RAW PLEATED CHINO RELAXED ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. Βρες το στο G-Star corner του Attica City Link, 3ος όροφος
Με πιο ατμοσφαιρικό και playful χαρακτήρα μας παρουσιάζουν δύο βραδινά κομμάτια, το Viktoria high rise Straight σε λαμπερή μπλε μεταλλική απόχρωση και το αντρικό iconic 3301.

Τα κόκκινα χρώματα κυριαρχούν με το cropped Track Jacket Slim να ξεχωρίζει.



Έμπνευση από την αστική ζωή
Στη συλλογή της G-Star Raw, τα κολεγιακά bomber τζάκετ πρωταγωνιστούν στην ανδρική και γυναικεία σειρά ενισχύοντας την unisex αισθητική του brand. Τα πουκάμισα ακολουθούν τη λογική του χειμωνιάτικου layering, ενώ δίνεται έμφαση στην ευκολία της κίνησης και την ανθεκτικότητα.

Νέα προσθήκη στην ανδρική σειρά G-Star denim είναι το Mosa Straight, κατασκευασμένο από ελαστικό μαλακό ύφασμα και το Carpenter 3D σε φαρδιά γραμμή που εστιάζει στον εργονομικό σχεδιασμό.

Στην γυναικεία σειρά το δημοφιλές Kate συνδυάζει το απόλυτο boyfriend fit με σχεδιασμό που κολακεύει την θηλυκή σιλουέτα και την 90’s χαμηλή μέση και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το απόλυτο G-Star παντελόνι της σεζόν είναι το Mega Cargo Denim που παντρεύει τα ultra φαρδιά cargo με το ανακυκλωμένο denim ύφασμα. Μια εναλλακτική πρόταση outerwear είναι το Long Bomber Jacket, κατασκευασμένο από 100% recycled πολυεστέρα και oversized μέγεθος, που συνδυάζει το κλασσικό bomber style κόψιμο και την μακριά γραμμή που θυμίζει all time classic παλτό.


Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710
Η ολοκληρωμένη συλλογή είναι διαθέσιμη στο G-Star corner στον 3ο όροφο του Attica City Link. 
@gstarraw_greece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr