Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Βασάλο: Είναι μικρός σε πολλά

«Αν έχει πρόβλημα να με πάρει τηλέφωνο» πρόσθεσε, αναφερόμενος στον άλλοτε συμπαίκτη του στο «Survivor» - Δείτε το βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαρακτήρισε τον Τριαντάφυλλο «θρασύδειλο» και με δηλώσεις του, που προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής του απάντησε.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Breakfast@Star», ο Τριαντάφυλλος τόνισε ότι: «Με τον Βασάλο μιλάγαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, είχαμε καλή σχέση. Έχω δει τις δηλώσεις του και θέλω να του πω… μια χαρά φίλε, ό,τι θες λέγε. Το 2021 στο Survivor γράψαμε ιστορία, το 2023 πήγανε για μεγάλα πράγματα, βγήκαν κουρεμένοι».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι: «Αν έχει πρόβλημα αυτός μαζί μου, να με πάρει τηλέφωνο. Είναι και πιο μικρός, μικρός σε πολλά. Εγώ είμαι και πρόεδρος. Ο πρόεδρος παίρνει τηλέφωνο; Πρέπει να τον πάρουν».

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Αυτός μιλάει, εγώ δεν ασχολούμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έχω ξεχάσει το Survivor και την αποτυχία του Survivor All Star το 2023».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου
Μιλώντας  στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», προ ολίγων ημερών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Τον Τριαντάφυλλο τον είπα θρασύδειλο, γιατί όταν απουσιάζεις από κάπου και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις, το θεωρώ θρασύδειλο. Όταν θες να λύσεις κάτι με κάποιον, το λες face to face, για να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει κι εκείνος. Τώρα, όταν είσαι σε ένα ριάλιτι και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις και δέχεσαι συνεχόμενες βρισιές, είναι απαράδεκτο. Δεν επικοινώνησα μαζί του, δεν υπάρχει κάποια κόντρα για εμένα».

Τέλος, ανέφερε για τον Τριαντάφυλλο: «Είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη για κάποιον, οπότε δεν δίνω βάση σε όσα λέει. Τότε με είχε πειράξει, πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα».


Ειδήσεις σήμερα:

Δύο θανατηφόρα τροχαία στη Συγγρού - Νεκροί οδηγός ΙΧ και αναβάτης μοτοσικλέτας

«Είχαν κάνει τη κόρη μου πειραματόζωο» - Τι κατέθεσε η μητέρα της 16χρονης που είναι σε κώμα από κοκτέιλ ναρκωτικών

Ώρα προϋπολογισμού με αυξήσεις μισθών και συντάξεων έως και 10%, ισχυρή ανάπτυξη και πτώση της ανεργίας




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr