Τον θάνατο της Βάσως Χατζή, τραγουδίστριας του δημοτικού και λαϊκού ρεπερτορίου έκανε γνωστό η Χαρά Βέρρα, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.
Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τη συνάδελφό της, με μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας: «Δυστυχώς τα άσχημα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα. Βάσω Χατζή, δεν θα υπάρξει πάλι τέτοια μεγάλη τραγουδίστρια! Καλό σου ταξίδι Βάσω μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…. Πριν λίγες βδομάδες τα λέγαμε στο μαγαζί που είχες έρθει! Δεν έχω λόγια… θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, στους ανθρώπους της. Σε όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια! Αναντικατάστατη».
Η ανάρτησή της
Η Βάσω Χατζή γεννήθηκε στην Ασωπία Βοιωτίας και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία 17 ετών, όταν ήρθε στην Αθήνα. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 άρχισε να ακούγεται περισσότερο το όνομά της στον χώρο. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους λαϊκούς τραγουδιστές Β. Βασιλειάδη, Γ. Βασιλόπουλο, Π. Γαβαλά, Στ. Κάβουρα, Κ. Σκαφίδα, Β. Σαλέα και Μ. Χριστοδουλόπουλο.
Μερικές από τις επιτυχίες της, είναι: «Αγάπες και παράπονα» (1976), «Λίγα λουλούδια» (1977), «Δύο αγάπες» (1977), «Πόσο πάει το φιλί» (1978), «Σ’ αγαπώ και πού με βάζεις» (1979), «Πάρε την καρδιά μου» (1991), «Φίλησέ με» (1992), «Μετανοιωμένος» (1995), κ.λπ. Έχει επίσης μικρή ή μεγάλη συμμετοχή στους δσκους: «Γεύση από Ελλάδα» (1974), «Με αγάπη» (1983), «Κ. Σούκας: 20 χρόνια επιτυχίες» (1991 και CD), «Πανόραμα» (του Βασιλάκη Σαλέα, 2πλός δίσκος «ζωντανής» ηχογράφησης, 1992 και CD), «Mια βραδιά στο Αλεξάντερ» (1999, CD), κ.λπ.
Η φαρμακοβιομηχανία DEMO επενδύει στην αυτάρκεια και απαντά στον ευρωπαϊκό κανονισμό για τη διαθεσιμότητα των φαρμάκων. Μια ελληνική δύναμη που προστατεύει τον ασθενή όχι μόνο ως παραγωγός φαρμάκων, αλλά ως «φρουρός» της εθνικής και ευρωπαϊκής υγειονομικής ανεξαρτησίας.
Εδώ και 30 χρόνια το «Δειπνοσοφιστήριον» έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών εστίασης και catering στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν την υψηλή γαστρονομία με την ανυπόκριτη ευζωία