Ο Γκόρντον Ράμσεϊ μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του για το φαγητό σε εστιατόρια, αποκαλύπτοντας τους τέσσερις βασικούς κανόνες του για μια επιτυχημένη εμπειρία.
Ο διάσημος σεφ, γνωστός για τις φλογερές τηλεοπτικές εμφανίσεις του σε εκπομπές όπως τα Hell’s Kitchen και Masterchef, συμβούλευσε αρχικά τους πελάτες να είναι προσεκτικοί όταν συναντούν εστιατόρια που κάνουν υπερβολικούς ισχυρισμούς για την ποιότητα του φαγητού τους χωρίς να έχουν ουσιαστικά στοιχεία για να τους υποστηρίξουν. Όροι όπως «διάσημο» ή «το καλύτερο στη χώρα» του προκαλούν αρνητικά συναισθήματα όπως είπε στην Daily Mail, με αποτέλεσμα να αμφισβητεί την αξιοπιστία τους.
Δεύτερον, ο Ράμσεϊ προσέφερε μια συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων για τους λάτρεις του κρασιού.
Με τον νέο κατάλογο Nova Docu η Nova αναβαθμίζει την πλατφόρμα EON με βραβευμένα ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και τον κόσμο και με αληθινές ιστορίες που καθηλώνουν.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα