O Γκόρντον Ράμσεϊ αποκάλυψε το πιάτο που δεν παραγγέλνει ποτέ σε ένα εστιατόριο

Και έδωσε τρεις ακόμα χρήσιμες συμβουλές για εκείνους που αγαπούν να τρώνε έξω

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του για το φαγητό σε εστιατόρια, αποκαλύπτοντας τους τέσσερις βασικούς κανόνες του για μια επιτυχημένη εμπειρία.

Ο διάσημος σεφ, γνωστός για τις φλογερές τηλεοπτικές εμφανίσεις του σε εκπομπές όπως τα Hell’s Kitchen και Masterchef, συμβούλευσε αρχικά τους πελάτες να είναι προσεκτικοί όταν συναντούν εστιατόρια που κάνουν υπερβολικούς ισχυρισμούς για την ποιότητα του φαγητού τους χωρίς να έχουν ουσιαστικά στοιχεία για να τους υποστηρίξουν. Όροι όπως «διάσημο» ή «το καλύτερο στη χώρα» του προκαλούν αρνητικά συναισθήματα όπως είπε στην Daily Mail, με αποτέλεσμα να αμφισβητεί την αξιοπιστία τους.

Δεύτερον, ο Ράμσεϊ προσέφερε μια συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων για τους λάτρεις του κρασιού. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Watch and Chill






Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν ο παλαιοημερολογίτης ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο στη Σαλαμίνα

Πώς σχολίασαν οι Εργατικοί και οι Συντηρητικοί την απόφαση του Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr