Πάνος Σταθακόπουλος: Έκανα τη διαθήκη μου γιατί δεν θέλω οι συγγενείς μου να τσακωθούν

«Έχω δει πάρα πολλά αδέλφια και συγγενείς να σκοτώνονται, το θεωρώ τόσο κουτό» δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Πάνος Σταθακόπουλος αναφέρθηκε στη Δήμητρα Ματσούκα, τις γυναίκες που έχουν γράψει κατά καιρούς ότι είναι σε σχέση μαζί του, αλλά και τον λόγο που έχει κάνει ήδη τη διαθήκη του.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Αρχικά, είπε: «Πέφτω και εγώ άνθρωπος είμαι, αλλά φτάνει να ξέρεις να σηκώνεσαι, από κάπου να πιάνεσαι, να έχεις κάποιες σταθερές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει πριν και κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης: «Έχω χάσει ανθρώπους πολύ δικούς μου και νέους σε ηλικία που το βράδυ έπαιζε παράσταση και μάλιστα είχα και σκηνή πάνω σε φέρετρο».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, σχολίασε: «Εγώ δεν μπορώ να κάνω χιούμορ με τα πάντα. Αν εγώ νιώθω ότι δεν μπορώ να το πω, ότι είναι έξω από εμένα, δεν θα το κάνω».

Ενώ, για το σχόλιο της Δήμητρας Ματσούκα ότι δεν τον ήξερε, ο ίδιος είπε: «Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου με αυτό που είχε πει η Δήμητρα Ματσούκα, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να με ξέρει κάποιος ντε και καλά; Μπορεί να μην με ξέρει, είμαστε πάρα πολλοί, μπορεί να μην πέρασε από το μυαλό της εκείνη τη στιγμή. Είναι αυτό που λέμε δεν τον ξέρω, δεν τη ξέρω, και βλέπουμε το πρόσωπό και λέμε: "Α ναι!"».

Αναφορικά με τις φήμες που υπάρχουν κατά καιρούς για τις ερωτικές του σχέσεις, ο Πάνος Σταθακόπουλος δήλωσε: «Μου έχουν χρεώσει πολλές γυναίκες, μέχρι και την Ελένη Γερασιμίδου έγραψαν ότι έχω παντρευτεί».

Παράλληλα, περιέγραψε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε παλαιότερα: «Σε ένα ατύχημα που είχα στην εθνική μέσα σε δευτερόλεπτα, είδα τον θάνατό μου. Και είπα: "Βγήκα από αυτό το αυτοκίνητο χωρίς να έχω ούτε μια αμυχή;". Δεν έψαξα ποτέ, δεν με ενδιέφερε να ψάξω γιατί συνέβη. Δεν έτρεχα, δεν τρέχω».

Τέλος, για το γεγονός ότι έχει αποφασίσει ήδη να κάνει τη διαθήκη του, σημείωσε: «Έκανα τη διαθήκη μου επειδή έχω δει πάρα πολλά αδέλφια και συγγενείς να σκοτώνονται, το θεωρώ τόσο κουτό, τόσο μάταιο. Και λέω όχι, θα τακτοποιήσω ό, τι είναι για να μην έχει κανείς να τσακωθεί με κανέναν».

Ειδήσεις σήμερα:

Reuters: Η Ελλάδα προχωρά σε νέα πρόωρη αποπληρωμή δανείων €5,3 δισ.

BBC: Δηλητηρίασαν τη σύζυγο του αρχηγού των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Τα Γλυπτά παγίως στην ατζέντα των ελληνοβρετανικών επαφών, απαντά η Αθήνα σε διαρροές από το Λονδίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr