Νίκος Ψαρράς για «Μάγισσα»: Υπήρξαν δυσκολίες, κάναμε γυρίσματα με 45 βαθμούς και φορούσαμε γούνες

«Κάναμε πολλές σκηνές με άλογα, οπότε έπρεπε να μάθουμε ιππασία» πρόσθεσε ο ηθοποιός

O Νίκος Ψαρράς μίλησε για τον ρόλο του Κανέλλου στη σειρά του ΑΝΤ1, «Μάγισσα», αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τύπος TV» και είπε για το πώς πήρε τον ρόλο: «Συναντήθηκα με τον Πέτρο Καλκόβαλη, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Λευτέρη Χαρίτο στις Άγριες Μέλισσες. Προς το τέλος των γυρισμάτων μού είχαν πει ότι συζητούν να κάνουν μια ωραία δουλειά και με προέτρεψαν να μη βιαστώ να κλείσω κάτι άλλο γιατί ήθελαν να ξανασυνεργαστούμε. Τους περίμενα! Είχαμε μια υπέροχη συνεργασία, γνωρίζω το ταλέντο τους, οπότε το να δουλεύουμε μαζί είναι ευτυχία. Έκλεισα λοιπόν τη δουλειά χωρίς να έχω σενάριο και ρόλο στα χέρια μου».

Και πρόσθεσε σχετικά με τα γυρίσματα: «Υπήρξαν δυσκολίες, κυρίως αφορούσαν στο ότι η σειρά είναι εποχής. Έπρεπε να ανακαλύψουμε τα πάντα για εκείνη την εποχή. Επιπλέον, κάναμε γυρίσματα με 45 βαθμούς και φορούσαμε γούνες. Κάναμε πολλές σκηνές με άλογα, οπότε έπρεπε να μάθουμε ιππασία».

Για τον ρόλο του σχολίασε: «Ο Κανέλλος Λάσκαρης είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας, δίκαιος αλλά και νευρικός. Έχει αρχές απαραβίαστες, βάζει το στήθος του μπροστά για να προστατέψει την οικογένειά του, τους ανθρώπους γύρω του. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας από τις πρώτες αναγνώσεις. Βλέπω στοιχεία του Νίκου στον Κανέλλο. Τα παιδιά έγραψαν αυτό το ρόλο για μένα. Τώρα δουλεύουμε το φινάλε της σειράς και είναι δύσκολες σκηνές. Ο κόσμος θα συγκινηθεί πολύ, θα θέλουν σίγουρα να υπάρχει συνέχεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κακοκαιρία χτυπά σήμερα τη χώρα με κεραυνούς, βροχές και χαλάζι - Πώς θα εξελιχθεί, ποιες περιοχές θα πλήξει

Επιστολική ψήφος: Όσα πρέπει να ξέρουμε - Αναλυτικά η διαδικασία, τι ισχύει στις άλλες χώρες της Ευρώπης

Μπάνε Πρέλεβιτς: Ο «εκτελεστής» που σούταρε υπέροχα - Η αυτοβιογραφία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr