Η Σίλια Κριθαριώτη, τα Harrods και το prive πάρτυ στο Λονδίνο

H συνεργασία της Ελληνίδας σχεδιάστριας με το λονδρέζικο πολυκατάστημα ήταν η αφορμή για μια αξέχαστη βραδιά με super stylish καλεσμένους στο περίφημο «Mark’s Club»

Μια μαγική βραδιά επεφύλαξε η Σίλια Κριθαριώτη στους καλεσμένους της στο Λονδίνο, στα τέλη του περασμένου μήνα.

Οι οικοδέσποινες της βραδιάς: η Σάρα Χάρις, της βρετανικής «Vogue», με δημιουργία Celia Kritharioti Limited Edition, διαθέσιμη αποκλειστικά στο Harrods, και η Σίλια Κριθαριώτη


Με την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας της με το θρυλικό Harrods, που έχει ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας την Κέιτ Μος, η Ελληνίδα σχεδιάστρια μαζί με τη φίλη της Σάρα Χάρις, Global Network Lead και European Deputy Editor της «Vogue», προσκάλεσαν την ελίτ της βρετανικής πρωτεύουσας και της Αθήνας στο περίφημο «Mark’s Club», σε μια βραδιά που τα είχε όλα: από εκλεκτή σαμπάνια και signature κοκτέιλ μέχρι ξέφρενο χορό στους ρυθμούς του διάσημου στους κοσμικούς κύκλους DJ Fat Tony.

Η influencer και θαυμάστρια του οίκου Λεόνι Χαν με Celia Kritharioti Limited Edition, η Σίλια Κριθαριώτη και η Δούκισσα Νομικού, επίσης με Celia Kritharioti Limited Edition
Το προσκλητήριο του prive party


Από νωρίς το απόγευμα στη στολισμένη χριστουγεννιάτικα ιδιωτική λέσχη του αριστοκρατικού Μέιφερ άρχισαν να εμφανίζονται οι εκλεκτοί καλεσμένοι ακολουθώντας το dress code που συνέστησαν οι οικοδέσποινες: festive and sparkling.

Λεόνι Χαν
H Ρόη Αποστολοπούλου με δημιουργία Celia Kritharioti Couture


Στο πλευρό της Σίλιας βρέθηκε και η οικογένειά της, με τις κόρες της να ταξιδεύουν από τις ΗΠΑ, όπου και σπουδάζουν, στο Λονδίνο για τη μεγάλη βραδιά.

H Σίλια με τον DJ Fat Tony
H λαίδη Μαίρη Τσάρτερις, με δημιουργία Celia Kritharioti Couture, με την Μπριγκίτα Φρόιντ


Ο Editor in Chief της βρετανικής «Vogue» και European Editorial Director Εντουαρντ Ενινφουλ, η influencer Λεόνι Χαν, η σχεδιάστρια κοσμημάτων και κόρη του Μικ Τζάγκερ, Τζέιντ Τζάγκερ, οι Ιζαμπέλ Γκετί και Σάρα Πάρκερ Μπόουλς ήταν μερικοί μόνο από τους λαμπερούς ξένους φίλους της Σίλιας που έδωσαν το «παρών», ενώ από την Ελλάδα παραβρέθηκαν η Δούκισα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Ρόη Αποστολοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, η Αρετή Δαλακούρα, η Μαλβίνα Σαραντίτη, η διακεκριμένη δερματολόγος Γκαμπριέλα Πετρόφ που ζει στο Λονδίνο, γνωστοί στυλίστες, δημοσιογράφοι και επιδραστικές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας.

H Εμα Μίλερ και η Ιρίνα με Celia Kritharioti Couture
Εντουαρντ Ενινφουλ, Σάρα Χάρις
Μαρκ-Φράνσις Βαντέλι
Ιζαμπέλ Γκετί


Η βραδιά ξεκίνησε με παγωμένη σαμπάνια, εξαιρετικά καναπέ φουαγκρά με τρούφα και φημισμένα γαλλικά τυριά. Καθώς η μουσική ανέβαζε τη διάθεση, το ευγενές γαλλικό ποτό αντικατέστησαν τα ευφάνταστα κοκτέιλ.

Η Σίλια Κριθαριώτη με την Τζέιντ Τζάγκερ, κόρη του Μικ Τζάγκερ, και τη Δάφνη Γκίνες


Εντύπωση έκανε η άλλοτε κυρία Νιάρχου, Δάφνη Γκίνες, η οποία αντί για τσάντα κρατούσε ένα ζευγάρι ακουστικά στο χέρι, αλλά και η ανιψιά της, το μοντέλο και DJ λαίδη Μαίρη Τσάρτερις, που επέλεξε μια σούπερ σέξι εμφάνιση.

Δάφνη Γκίνες, Λούνα ντε Καζανόβα
Ελισάβετ Τσάκου, Νίκος Τσάκος, Χριστίνα Πολίτη, Σίλια Κριθαριώτη, Μαρία Λεμονιά


Οι δυο τους συνεχάρησαν τη διεθνή δημιουργό για την πολύκροτη αυτή συνεργασία της και έδειχναν να απολαμβάνουν χαρούμενες το κάλεσμα.

Το ίδιο και οι Δάφνη Γκίνες και Τζέιντ Τζάγκερ, οι οποίες ωστόσο αναζήτησαν μια ήσυχη γωνιά για να κουβεντιάσουν για τη μόδα και τα γιορτινά τους πλάνα.

Σάκης Κοτινόπουλος, Γκαμπριέλα Πετρόφ
Μισέλ Ανσέλμο, Σάρα Χάρις, Βανέσα Κινγκόρι


Πανέμορφα κορίτσια που φορούσαν δημιουργίες Celia Kritharioti, όπως και η Σάρα Χάρις, έδωσαν τόνο haute couture στη βραδιά, ενώ ο εφοπλιστής και σύζυγος της Σίλιας, Νίκος Τσάκος, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από μια σειρά σημαντικών συναντήσεων, μεταξύ των οποίων και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μοιράστηκε την απέραντη χαρά της ταλαντούχας συζύγου του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr