Γιώργος Αλκαίος-Έλντα Πανοπούλου: Επιστρέφουν μαζί στη σκηνή, ύστερα από πολλά χρόνια αποχής

Γιώργος Αλκαίος-Έλντα Πανοπούλου: Επιστρέφουν μαζί στη σκηνή, ύστερα από πολλά χρόνια αποχής

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός συμπράττουν για ένα σόου σε νυχτερινό κέντρο

elnta874
Την επιστροφή τους στη σκηνή ετοίμασαν από κοινού, ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου, δύο καλλιτέχνες που είχαν αποτραβηχτεί για μεγάλο διάστημα από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Πλαισιωμένοι από τραγουδιστές, χορευτές, ηθοποιούς και μία 23μελή μπάντα, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός μεταφέρουν μουσικά το κοινό από περασμένες δεκαετίες στο σήμερα, στο 4711 -Αυτοκίνηση.

Τη σκηνοθεσία του σόου τους έχει αναλάβει η Έλντα Πανοπούλου και τη μουσική επιμέλεια, ο Γιώργος Αλκαίος.

384556686_1044053266643957_3322405050470640623_n

Σε σπάνια συνέντευξή του, ο Γιώργος Αλκαίος είχε πει τον Δεκέμβριο του 2022, πως «το ότι έφυγα ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανα στη ζωή μου». Μεταξύ των δηλώσεων που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο τραγουδιστής είπε πως η απόφαση που πήρε πριν από μερικά χρόνια να φύγει από την Αθήνα και τον χώρο του τραγουδιού, «ήταν η καλύτερη κίνηση που έχει κάνει στη ζωή του».

«Ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανα στη ζωή μου. Μετά το 2002 άλλαξε η δουλειά. Μετά το 2008 έγινε πιο σκληρή η δουλειά. Μετά δεν μας ενδιέφερε καθόλου η μουσική, μας ένοιαζε μόνο π.χ. αν χώριζες» είπε συγκεκριμένα. 

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cor73pqkl04h)
Κλείσιμο

Όλο αυτό το διάστημα ο Γιώργος Αλκαίος ζούσε στη Μήλο, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί και σε άλλες συνεντεύξεις του. Πριν από μερικούς μήνες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη», όπου είχε πει σχετικά με αυτό: «Όπου δεν υπήρχε μουσική δεν μπορούσα να υπάρχω. Δεν με έχεις δει εμένα σε gala ποτέ. Δεν πέρναγα καλά, δεν ήταν το στοιχείο μου. Έχω ένα θέμα, ότι θέλω να αισθάνομαι άνετα. Θέλω να είμαι χαλαρός, να μπορώ να λειτουργήσω. Δεν είναι εύκολο από τα 18 να ξεκινάς από Επίδαυρο, να κάνεις όλο αυτό, να μπαίνεις σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση δισκογραφικών εταιριών που άλλαζε το κλίμα».

«Είμαι ικανοποιημένος 100%. Μπορεί να είναι 99,9%… Θα μπορούσε να είχα πολύ μεγάλη επιτυχία σε κάποια δεδομένη στιγμή, έπαιξαν όμως άλλοι παράγοντες ρόλο που δεν έγινε αυτό που ήταν να γίνει: Μία μεγάλη συναυλία με πολύ μεγάλο καλλιτέχνη» πρόσθεσε.

Για την απόφασή του να ζήσει στη Μήλο,  ο Γιώργος Αλκαίος είπε:

«Όταν παρατηρείς τα σημάδια – γιατί η εποχή είναι της γρηγοράδας – σε οδηγούν κανονικά εκεί που πρέπει να φτάσεις. Τελείωσα τη Eurovision, έχασα τη γιαγιά μου, ήταν μία πολύ περίεργη και δύσκολη κατάσταση η απώλεια γιατί χτύπησε διαφορετικό νεύρο απ’ ότι περίμενα. Δεν είχε ξαναχτυπηθεί τέτοιο νεύρο μέσα μου. Είπα ότι δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχω κάνει τα άλμπουμ μου, έχω πάρει χρυσούς, πλατινένιους δίσκους, έχω κάνει καταπληκτικές αποτυχίες, εξαιρετικές επιτυχίες, το έχω ζήσει όλο και είπα ότι πρέπει να πάω στο νησί. Η πρώτη χρονιά ήταν απεγκλωβισμός, πέρασα πολύ ωραία. Μετά μπήκε στη ζωή μου το διάβασμα και είχα πράγματα να ασχοληθώ. Είχα πετάξει τα πράγματα του στούντιο στην αποθήκη και είπα “δεν θα τα ανοίξεις!”».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9o3hjenort)

Και η Έλντα Πανοπούλου απείχε από την τηλεόραση, με τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες εμφανίσεις της, τα τελευταία χρόνια να είναι λιγοστές. Μία από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της, ήταν επίσης στα τέλη του 2022, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», όπου και είπε αρχικά: «Περιστοιχίζομαι καθημερινά από νέα παιδιά που με παρασέρνουν. Αυτό που προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά μου είναι ότι ο πληθυντικός ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι προστασία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cno4p6a91xqx)


Για τις εποχές που ήταν τηλεοπτική παρουσιάστρια τόνισε ότι: «Στο μεταξύ μας δεν ήμασταν αναγκασμένοι να έχουμε όλα τα προγράμματα που παρουσιάζαμε πληρωμένα. Δεν χρειάζεται να ρίξω νερό στο κρασί μου. Αυτό που λείπει σήμερα είναι οι παρέες. Είναι άλλο πράγμα οι πανελίστες και άλλο οι παρέες. Μου πρότειναν να είμαι πάνελ σε εκπομπή και αρνήθηκα, γιατί δεν έχω να προσφέρω κάτι. Δεν είναι η δουλειά μου να σχολιάζω».


Ειδήσεις σήμερα:

«Ντιμπέιτ» Νέας Αριστεράς-ΣΥΡΙΖΑ με ενδιάμεσο τον Τσίπρα: Η πρεμιέρα στο Σεράφειο και οι Ευρωεκλογές

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καιρό: Από το βράδυ οι καταιγίδες - Θα χτυπήσουν και στην Αττική

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας Τράγκα, της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης