Τζόναθαν Μέιτζορς: Είχε βίαιο ταμπεραμέντο, απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά τους καβγάδες τους, καταθέτει η πρώην του

Τζόναθαν Μέιτζορς: Είχε βίαιο ταμπεραμέντο, απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά τους καβγάδες τους, καταθέτει η πρώην του

«Του υποσχέθηκα ότι δεν θα έλεγα ποτέ σε κανέναν τι συνέβη» υποστήριξε

majors__1_
Η πρώην σύντροφος του Τζόναθαν Μέιτζορς ξέσπασε σε δάκρυα καθώς κατέθεσε ότι φοβόταν τον ηθοποιό, καθώς φέρεται να ξεσπούσε σε βίαιη οργή κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Γκρέις Τζαμπάρι είπε στους ενόρκους την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ότι εκείνη και ο πρωταγωνιστής του «Creed III» άρχισαν να βγαίνουν τον Αύγουστο του 2021, αφού συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Ant-Man and the Wasp: Quantumania».

Εκείνη την εποχή, η Τζαμπάρι εργαζόταν ως διευθυντής κίνησης για την ταινία και ισχυρίστηκε ότι ο Μέιτζορς της έδωσε κρυφά τον αριθμό του τηλεφώνου του μέσω του κομμωτή του.
Κλείσιμο
Η 30χρονη κατέθεσε ότι η σχέση τους ήταν υπέροχη στην αρχή. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι για πρώτη φορά «φοβήθηκε» τον 34χρονο Μέιτζορς τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ανέφερε το γεγονός ότι ο πρώην φίλος της είχε σκύλο.

Ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός φέρεται να την έβρισε επειδή ανέφερε το κατοικίδιο του πρώην, λέγοντας ότι ήταν «ντροπιαστικό» το γεγονός ότι έβγαινε μαζί του.

«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα να τον φοβάμαι», υποστήριξε η Τζαμπάρι στους ενόρκους. «Ήξερα να μην αναφέρω ποτέ ξανά τον πρώην μου ή κάποιον με τον οποίο είχα βγει στο παρελθόν».

Σε ένα άλλο περιστατικό, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα στην Αγγλία τον Σεπτέμβριο του 2022, η Τζαμπάρι κατέθεσε ότι βγήκε σε ένα μπαρ με μια φίλη της και αργότερα την προσκάλεσε στο σπίτι που μοιραζόταν με τον Μέιτζορς.

Ο ηθοποιός φέρεται να εκνευρίστηκε με την Τζαμπάρι και να ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί της, φέρεται να πάτησε τα ακουστικά της και να της είπε ότι ήταν «ηλίθια αν δεν ήξερε τι είχε κάνει». Φέρεται να είπε στη χορεύτρια να φύγει από το σπίτι τους πριν «τρέξει» στην κρεβατοκάμαρά τους και αρχίσει να σπάει αντικείμενα. Αφού η Τζαμπάρι επέστρεψε αργότερα στο σπίτι, είπε ότι ο Μέιτζορς ζήτησε συγγνώμη και ήθελε να ξεκινήσουν από την αρχή.

«Του υποσχέθηκα ότι δεν θα έλεγα ποτέ σε κανέναν τι συνέβη», υποστήριξε στους ενόρκους.

Αφού το πρώην ζευγάρι τσακωνόταν, η Τζαμπάρι ισχυρίστηκε ότι ο Μέιτζορς αναφερόταν στον εαυτό του ως «τέρας» και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
«Τον παρακάλεσα [ώστε] να μην το κάνει αυτό», ισχυρίστηκε. «Έλεγε, "Είναι στα σχέδια. Θα γίνει". Του έλεγα, "Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Και η μητέρα σου; Τι θα γίνει με την κόρη σου;"».

Και συνέχισε: «Είχα την πρόθεση να τον κάνω να αισθάνεται ασφαλής και αγαπητός και ασφαλής. Και θα το δεχόταν αυτό».

Έγινε επίσης αναπαραγωγή ήχου από έναν υποτιθέμενο καυγά που είχαν η Τζαμπάρι και ο Μέιτζορς εκείνον τον μήνα. Σε αυτό, ο Μέιτζορς φέρεται να απαίτησε από τη σύντροφό του να συμπεριφέρεται σαν την πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, ή την ηγέτιδα των πολιτικών δικαιωμάτων, Κορέτα Σκοτ Κινγκ.

«Είμαι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας σπουδαίος άνδρας. Κάνω σπουδαία πράγματα για τον πολιτισμό μου και για τον κόσμο», φέρεται να είπε ο Μέιτζορς στην ηχογράφηση, σύμφωνα με το Variety. «Η γυναίκα που με υποστηρίζει πρέπει να είναι μια σπουδαία γυναίκα».

Ο Μέιτζορς συνελήφθη στις 25 Μαρτίου, αφού ο ίδιος και η Τζαμπάρι ενεπλάκησαν σε ενδοοικογενειακή διαμάχη ενώ έπαιρναν ταξί για να επιστρέψουν από ένα μπαρ στο Μπρούκλιν.

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει επί του παρόντος τρεις κατηγορίες για επίθεση σε βαθμό πλημμελήματος, διακεκριμένη παρενόχληση και παρενόχληση.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα - Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

«Θωρακισμένη» η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα - Οι συμφωνίες στο τραπέζι

Φρικτός θάνατος για 6χρονο στις ΗΠΑ: Τον κατακρεούργησαν τα σκυλιά φιλικής οικογένειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης