Χιου Γκραντ: Μίσησε ένα συγκεκριμένο μέρος της δουλειάς του στη νέα ταινία «Wonka»

Χιου Γκραντ: Μίσησε ένα συγκεκριμένο μέρος της δουλειάς του στη νέα ταινία «Wonka»

«Μισώ ελαφρώς τη δημιουργία ταινιών, αλλά έχω πολλά παιδιά και χρειάζομαι χρήματα» ανέφερε ο ηθοποιός

grant
Ο Χιου Γκραντ δεν αποφεύγει το γεγονός ότι δεν του άρεσε να δουλεύει στη νέα ταινία «Wonka».

Ο 63χρονος ηθοποιός, εμφανίζεται ως Oompa Loompa στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Τίμοθι Σάλαμε, αλλά λέει ότι η διαδικασία των γυρισμάτων της ταινίας δεν ήταν καθόλου μαγική.

Για να επιτευχθεί το μικρό ανάστημα του χαρακτήρα του, χρησιμοποιήθηκε motion capture στο σώμα του Γκραντ. Ο ίδιος αποκάλεσε την εμπειρία «ανοησία».
Κλείσιμο
«Ήταν σαν ένα ακάνθινο στεφάνι, πολύ άβολο», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Metrο». «Έκανα μεγάλη φασαρία γι' αυτό. Δεν θα μπορούσα να μισήσω περισσότερο το όλο θέμα».

Ο ηθοποιός του «Notting Hill» δεν ήξερε αν έπρεπε «να παίξει με το σώμα του ή όχι» και όταν έθεσε το ερώτημα στο συνεργείο παραγωγής, «δεν έλαβε ποτέ ικανοποιητική απάντηση».

«Και ειλικρινά, αυτό που έκανα με το σώμα μου ήταν απαίσιο και όλα αυτά αντικαταστάθηκαν από έναν δημιουργό animation», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν εκ των υστέρων άξιζε τον κόπο, λαμβάνοντας υπόψη το τελικό προϊόν, ο Γκραντ είπε: «Όχι ακριβώς». «Μισώ ελαφρώς [τη δημιουργία ταινιών], αλλά έχω πολλά παιδιά και χρειάζομαι χρήματα», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός του "Four Weddings and a Funeral" είναι περήφανος μπαμπάς πέντε παιδιών. O Γκραντ μοιράζεται μια κόρη 12 ετών και έναν γιο 11 χρονών, με την πρώην σύζυγό του Τίνγκλαν Χονγκ. Μοιράζεται επίσης έναν γιο 9 χρονών και μια κόρη, 6 ετών, και ένα παιδί που γεννήθηκε το 2018 με τη σύζυγό του, Άννα Εμπεστάιν.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο δολοφόνος της 43χρονης - Δεν τον αναλαμβάνει δικηγόρος

Μήνυμα Ερντογάν σε ΗΠΑ: Δώστε μας F-16 και η Άγκυρα θα ψηφίσει για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η έφηβη όμηρος της Χαμάς που απελευθερώθηκε κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι της περιγράφει όσα έζησαν - «Την ταΐζαμε αποφάγια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης