Σελένα Γκόμεζ: Aπό τον Νικ Τζόνας στον Μπένι Μπλάνκο - Οι διάσημοι άντρες που ερωτεύτηκαν την τραγουδίστρια

Σελένα Γκόμεζ: Aπό τον Νικ Τζόνας στον Μπένι Μπλάνκο - Οι διάσημοι άντρες που ερωτεύτηκαν την τραγουδίστρια

Η 31χρονη τραγουδίστρια διανύει πλέον την καλύτερη φάση στην προσωπική της ζωή

selena-gomez
Ενώ η καριέρα της Σελένα Γκόμεζ δεν ήταν τίποτα λιγότερο από αξιοσημείωτη, η προσωπική της ζωή έχει επίσης συγκεντρώσει σημαντική προσοχή και ιδιαίτερα, οι ρομαντικές της σχέσεις.

Αν και οι περισσότερες σχέσεις της, με εξαίρεση εκείνης με τον Τζάστιν Μπίμπερ, δεν κράτησαν πολύ, η Γκόμεζ όπως έχει αναφέρει παλαιότερα, έχει βιώσει τα σκαμπανεβάσματα της αγάπης, παίρνοντας πολύτιμα μαθήματα στην πορεία. Πλέον η 31χρονη τραγουδίστρια, απολαμβάνει τον έρωτά της με τον μουσικό παραγωγό Μπένι Μπλάνκο, αλλά στο παρελθόν έχει συνάψει δεσμό με κάποιους διάσημους άντρες.

Νικ Τζόνας
Η πρώτη σοβαρή σχέση της Γκόμεζ ήταν με τον Νικ Τζόνας, τον συνάδελφό της στο Disney Channel. Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε το 2008 και διήρκεσε έναν χρόνο, κατακτώντας τις καρδιές των θαυμαστών που λάτρεψαν τη χημεία τους εντός και εκτός οθόνης. Η σχέση ήταν σύντομη, όμως έθεσε τις βάσεις για τις μετέπειτα ρομαντικές αναζητήσεις της σταρ.
shutterstock_448574632
Κλείσιμο

Τέιλορ Λότνερ
Το 2009, η Γκόμεζ ξεκίνησε ένα θυελλώδες ειδύλλιο με τον ηθοποιό Τέιλορ Λότνερ, ο οποίος έγινε γνωστός από το «Twilight». Η σχέση τους συγκέντρωσε την προσοχή των παπαράτσι αν και κράτησε πολύ λίγο.
Taylor-Lautner-5

Τζάστιν Μπίμπερ
Ίσως η πιο προβεβλημένη σχέση στη ζωή της Γκόμεζ ήταν με τον Τζάστιν Μπίμπερ. Ο έρωτάς τους απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για χρόνια, ξεκινώντας το 2009 και τελειώνοντας το 2018. Η σχέση τους σημαδεύτηκε από έντονο πάθος, δημόσιο δράμα και ένα κοινό fanbase που ακολουθούσε κάθε τους κίνηση.
shutterstock_96634555

The Weeknd
Το 2017, η Σελένα ξεκίνησε δεσμό με τον The Weeknd, τον Καναδό τραγουδιστή, γνωστό για τη R&B μουσική του. Το ειδύλλιό τους καλύφθηκε από έντονη μυστικότητα, με το ζευγάρι να εντοπίζεται σπάνια μαζί.
shutterstock_1192062967
Νάιλ Χόραν
Tο 2015, Σελένα Γκόμεζ και Νάιλ Χόραν, εθεάθησαν σε ραντεβού στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα. Το ζευγάρι αργότερα απαθανατίστηκε «να φιλιέται, να αγκαλιάζεται και να χορεύει κοντά ο ένας στον άλλο» στο πάρτι των 35ων γενεθλίων της Jenna Dewan-Tatum.
shutterstock_1690971628
Zedd
Το 2015, η Γκόμεζ έβγαινε για λίγο χρονικό διάστημα με τον Zedd, τον Γερμανό DJ και παραγωγό. Η σχέση τους τροφοδοτήθηκε από το κοινό τους πάθος για τη μουσική, οδηγώντας σε συνεργασίες και κοινές εμφανίσεις. Όμως και αυτό το ειδύλλιο ήταν σύντομο.
Zedd
Τσάρλι Πουθ
Το 2016, κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες πως η τραγουδίστρια είχε συνδεθεί ρομαντικά με τον μουσικό, Τσάρλι Πουθ. Η σύνδεσή τους ήταν εμφανής στη μουσική τους, με τη συνεργασία τους στο "We Don't Talk Anymore" να αντανακλά την πολυπλοκότητα ενός χωρισμού.
gomez
Ορλάντο Μπλουμ
Το 2014, η Γκόμεζ «χρεώθηκε» έναν ακόμα δεσμό, αυτή τη φορά με τον γνωστό ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ. Αν και η σχέση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν πως δεν κράτησε περισσότερο από λίγες εβδομάδες. 
orlando
Μπένι Μπλάνκο
H Γκόμεζ επιβεβαίωσε τις προάλλες τη σχέση της με τον Μπένι Μπλάνκο, τον Αμερικανό παραγωγό δίσκων και τραγουδοποιό. Η σχέση τους λέγεται ότι βασίζεται στην αμοιβαία κατανόηση και τον σεβασμό, με την Σελένα να βρίσκει παρηγοριά στην υποστηρικτική παρουσία του συντρόφου της.
shutterstock_1659212977
Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη σχέση τους με μερικά σχόλια στο Instagram. Η Γκόμεζ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, όπου δίπλα της φαίνεται ένας άνδρας.

Η Σελένα Γκόμεζ δεν προσπάθησε πολύ να κρύψει τη νέα της σχέση, αφού έκανε μάλιστα, like στις αναρτήσεις των μέσων που μιλούσαν για τον δεσμό της με τον Μπένι Μπλάνκο.
σελενα1
Σύμφωνα με την Pop Crave, όπου μίλησε η σταρ, η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με τον νέο της έρωτα και μάλιστα, αναφέρει πως είναι καλύτερος από όλους τους προηγούμενους συντρόφους της.

Η ίδια σχολίασε και μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε σχέση, γράφοντας κάτω από αυτή: «Γεγονότα». Όταν ένας φαν φαίνεται να τη ρώτησε για τη σχέση της στα σχόλια, εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει, μιλώντας για τον αγαπημένο της με τα καλύτερα λόγια, ενώ έγραψε πως «είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί στη ζωή της».

Ειδήσεις σήμερα:

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Γεωργίας που δολοφόνησε ο σύντροφός της στη Σαλαμίνα

Έρχεται κρύο Σαββατοκύριακο - Ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος από την ερχόμενη εβδομάδα

Μητσοτάκης: Απαρέγκλιτη προτεραιότητα της κυβέρνησης η αποκατάσταση της Θεσσαλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης