Ποιος είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Ποιος είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Ψυχολόγος και πατέρας δύο παιδιών ο άνδρας που θα παντρευτεί - Η διακριτική σχέση τους και η πρώτη εγκυμοσύνη της τηλεοπτικής Ιουλίας από τη «Γη της Ελιάς»

koyloykakoy_syntrofos73
Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, όπως αποκάλυψε μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό «Beaute».

Η πρωταγωνίστρια της «Γης της ελιάς» είναι αρκετά χρόνια σε σχέση με τον σύντροφό της, Νίκο, με τον οποίο, ωστόσο, κρατούν χαμηλό προφίλ. Δεν κάνουν μαζί δημόσιες εμφανίσεις, μιας και ο ίδιος δεν είναι από τον χώρο του θεάματος.

Η πρόταση γάμου έγινε τον Δεκέμβρη του 2022 και σε σπάνια αναφορά που έκανε σε άλλη συνέντευξη πριν από 6 μήνες στο «Στούντιο 4», είχε αποκαλύψει ότι ο μέλλων σύζυγός της είναι ψυχολόγος.
koulukakou_syntrofos
Η πρόταση γάμου
«Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες. Η πρόταση γάμου, έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Έχω και μονόπετρο, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα. Το έχω δύο χρόνια. Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε επισήμως στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός για την πρόταση γάμου που της έκανε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct878vk5isih)
Κλείσιμο


«Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών»
Ο σύντροφός της, έχει ήδη δύο παιδιά, κάτι στο οποίο η Αντιγόνη Κουλουκάκου αναφέρθηκε, στη νέα της συνέντευξη. «Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών. Ωστόσο, επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Επίσης, τα δυο παιδιά δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα. Σε μια τέτοια οικογένεια, λοιπόν, με το δεδομένο πως εγώ είμαι το δημόσιο πρόσωπο, διαφοροποιούνται τα δεδομένα. Φέρω την ευθύνη άλλων τεσσάρων ατόμων, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας μου που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της, είναι πιο ιδιωτική, έτσι θα τη χαρακτήριζα» είπε στο «Beaute».


Ειδήσεις σήμερα

Η Πόπη Τσαπανίδου... μπάρκαρε για Καραϊβική μετά το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;» λέει ο πατέρας του 18χρονου που πέταξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Δαυίδ εναντίον Λεβέντη για τη βίλα στις Σπέτσες: «Αν θέλεις το σπίτι, δώσε €30.000.000»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης