Brooklyn Nine-Nine: Αποχαιρετά τον Αντρέ Μπράουερ - Μας άφησες νωρίς κάπτεν

Brooklyn Nine-Nine: Αποχαιρετά τον Αντρέ Μπράουερ - Μας άφησες νωρίς κάπτεν

Πέθανε στα 61 του χρόνια - Οι αναρτήσεις των συντελεστών της σειράς και των συμπρωταγωνιστών του

broklyn_nine-nine_andre
Ο θάνατος του Αντρέ Μπράουερ η αλλιώς του κάπτεν Χολτ από το «Brooklyn Nine-Nine» έφερε θλίψη στους εκατομμύρια φαν της κωμικής σειράς.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο 61χρονος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα μετά από σύντομης διάρκειας ασθένεια.

Τα δυσάρεστα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα και το καστ του «Brooklyn Nine-Nine» έχει αρχίσει τις αναρτήσεις για τον συνάδελφό τους. 

Για αρχή, η επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία του εκκεντρικού ρόλου του και έγραψε: «Πάντα ο κάπτεν μας. Σε αγαπάμε Αντρέ». Από τις πρώτες 4 ώρες της δημοσίευσης, το post απέσπασε πάνω από μισό εκατομμύριο likes.


Η Τσέλσι Περέτι που υποδύθηκε την «Τζίνα» στη σειρά, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του Μπράουερ και έγραψε: «Σε αγαπώ ❤️ Θα μας λείψεις. Θα είμαι πάντα τυχερή που έκανα ένα τέτοιο ταξίδι μαζί σου. Ήσουν τόσο αστείος για μένα, θα θυμάμαι πάντα τις συζητήσεις μας, συχνά με εμένα να κρέμομαι στην πόρτα σου εμποδίζοντας την έξοδό σου, και την τρελή ευκαιρία να είμαι η βοηθός σου. Είναι περίεργο που θρηνώ επίσης για ό,τι σήμαινε ο κάπτεν Χολτ για την Τζίνα; Πραγματικά ήλπιζα και ήξερα ότι θα σε ξαναδώ. Το μισώ που πλέον δεν μπορώ».
Κλείσιμο

Με τη σειρά του, ο Τέρι Κρους έγραψε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες τόσο σύντομα. Είναι τιμή μου που σε γνώρισα, που γέλασα μαζί σου, που δούλεψα μαζί σου και που μοιράστηκα 8 χρόνια παρακολουθώντας το αναντικατάστατο ταλέντο σου. Αυτό πονάει. Μας άφησες πολύ νωρίς. Μου δίδαξες τόσα πολλά. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την εμπειρία της γνωριμίας μαζί σου. Σε ευχαριστώ για τη σοφία σου, τις συμβουλές σου, την καλοσύνη σου και τη φιλία σου. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και την οικογένειά σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μου έδειξες πώς μοιάζει μια καλή ζωή».

Και ο Τζο Λο Τρούλιο, τον αποχαιρέτησε.

«Θα ειπωθούν τόσες πολλές υπέροχες ιστορίες για τον Αντρέ, αλλά προς το παρόν, όλη η αγάπη μου πηγαίνει στη σύζυγό του και στα τρία αγόρια του, τα οποία αγαπούσε πολύ και επέστρεφε κάθε Σαββατοκύριακο από την εκπομπή για να είναι μαζί τους. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατός ηθοποιός ήταν, αλλά ακόμη περισσότερο, ο Αντρέ ήξερε πολύ καλά τον πιο σημαντικό του ρόλο και ήταν βαθιά περήφανος γι' αυτόν. Μιλούσε συχνά για τους γιους του και ήξερε πόσο τυχερός ήταν που είχε την Ami. Τους είμαι ευγνώμων που μας επέτρεψαν να μοιραστούμε οκτώ χρόνια μαζί του. Ήταν αφοσιωμένος και παθιασμένος με τα πράγματα που αγαπούσε. Και αυτή η φωνή. Έβαζε άγκυρα στον πιο σκληρό διάλογο. Αυτό που μάλλον δεν ξέρετε είναι ότι ο Αντρέ μπορούσε και να τραγουδήσει, και το έκανε συχνά στο μεσημεριανό γεύμα, βγάζοντας μπάσα φωνητικά από το καμαρίνι του σε όποια νέα μουσική έβρισκε. Μου λείπει ήδη τόσο πολύ. Τι τιμή να δουλεύεις με έναν άνθρωπο που ήξερε τι πραγματικά σημαίνει. Νιώθω ευλογημένος και ευγνώμων. Μου λείπεις, Κάπτεν Χολτ. Με αγάπη, Porkchop» έγραψε για τον Αντρέ Μπράουερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης