Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκινημένη η Ίνα Λαζοπούλου για τον θάνατό του - Xθες το βράδυ ήμουν μαζί του και τον χάιδευα

«Πριν έναν μήνα τραγουδούσαμε τέλεια μόνο αυτό σας λέω» πρόσθεσε η φίλη του τραγουδιστή

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ο Νίκος Φλωρινιώτης την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη νοσηλευόταν στο «Λαϊκό νοσοκομείο» και στο πλευρό του είχε την αδερφή του, Άννα.

Εμφανώς συγκινημένη η Ίνα Λαζοπούλου, καλή φίλη του τραγουδιστή, μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι βρισκόταν μαζί του το τελευταίο βράδυ πριν φύγει από τη ζωή, μοιράστηκε τις τελευταίες στιγμές μαζί του και εκμυστηρεύτηκε πως πριν από έναν μήνα τραγουδούσαν μαζί σε έναν γάμο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 07:24

«Ο Νίκος ήταν ένας άγγελος είχε πολλή αγάπη για τη ζωή, αγαπούσε όλο τον κόσμο, βοηθούσε όλο τον κόσμο, και είναι άγγελος και τον διάλεξε ο Θεός, αυτό φοβόμουν γιατί παίρνει τα καλά παιδιά. Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, πιστεύαμε όλοι σε ένα θαύμα. Χθες το βράδυ ήμουν μαζί του και τον χάιδευα και το πρωί 7.30 η ώρα πετούσα για Θεσσαλονίκη και ήξερα μέσα μου και με το που έφτασα τώρα το πρωί να πάρω τη βαλίτσα μου, είδα κλήση από την Αννούλα και το κατάλαβα. Δεν αντέχω να πάω στην κηδεία, δεν έχω πάει σε καμία κηδεία γιατί δεν μπορώ. Εγώ θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά και ήταν κούκλος, δεν ήταν χλωμός, ήταν όμορφος, ήταν ένα πλάσμα φωτεινό μέχρι την τελευταία στιγμή» δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ήταν μαζί του από τις αρχές του μήνα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «[Ήμουν μαζί του] από τις 6 του μηνός που πήγα να του κάνω έκπληξη στη γιορτή του... Μάλλον δεν γνώριζε πόσο δύσκολα ήταν, είναι μαχητής πολύ. Δούλευε πολύ, πριν έναν μήνα δουλεύαμε μαζί και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως φαινόταν τέλεια, ήμασταν στον γάμο μιας φίλης, γιατί ήταν κουμπάρος, τραγουδήσαμε, ξαναβγήκαμε ξανατραγουδήσαμε, κουραζόταν πολύ και του έλεγα: "Πρόσεξε ρε Νίκο γιατί κουράζεσαι πάρα πολύ". Ακριβώς πριν έναν μήνα τραγουδούσαμε τέλεια μόνο αυτό σας λέω».

Συγκινημένη η Ίνα Λαζοπούλου είπε στο τέλος: «Δεν μιλούσαμε σε κανέναν, δεν θέλαμε κανέναν, δεν θέλαμε τίποτα γιατί ηλπίζαμε μέχρι τελευταία στιγμή σε ένα θαύμα. Έχω τα τελευταία μας μηνύματα που μου λέει “σε αγαπώ πολύ”. Δεν ήξερε ότι θα πάω γιατί ήταν έκπληξη στις 6 του μηνός, γιατί κάναμε ένα πάρτι στις 10 του μηνός, είχαμε καλέσει 60 άτομα. Και τελευταία στιγμή που είχε τις αισθήσεις του μου έστειλε ένα φιλί».

Ειδήσεις σήμερα:

Διέκοψαν την φαρμακευτική καταστολή στον 31χρονο αστυνομικό - Θα υποβληθεί σε τεστ εγκεφαλικής λειτουργίας

Ανάπλαση Αθήνας: Τι προβλέπει η τροπολογία, οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και η απάντηση της κυβέρνησης


Υπερψήφισαν όλοι οι βουλευτές ΝΔ πλην Σαμαρά την τροπολογία για το μεταναστευτικό - «Ό,τι είχα χρέος να πω το είπα» η σιβυλλική δήλωση του πρώην πρωθυπουργού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr