Τζον Σνάιντερ: Ο «Μπο» των Ντιουκς ζήτησε το δημόσιο κρέμασμα του Μπάιντεν! - «Δεν ήταν απειλή» είπε μετά τον σάλο

Τζον Σνάιντερ: Ο «Μπο» των Ντιουκς ζήτησε το δημόσιο κρέμασμα του Μπάιντεν! - «Δεν ήταν απειλή» είπε μετά τον σάλο

«Κύριε πρόεδρε πιστεύω ότι είστε ένοχος για προδοσία και θα πρέπει να σας κρεμάσουν δημόσια. Το ίδιο και τον γιος σας» έγραψε ο Τζον Σνάιντερ

snaider
Την εκτέλεση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δια απαγχονισμού σε δημόσια θέα φέρεται να ζήτησε με ανάρτησή του στο Χ ο ηθοποιός Τζον Σνάιντερ, ο οποίος είναι γνωστός για τον ρόλο του ως «Μπο» στην τηλεοπτική σειρά των Ντιούκς.

Ο Σνάιντερ ζήτησε, μάλιστα, το ίδιο να συμβεί και για τον γιο του Μπάιντεν κατηγορώντας τον Αμερικανό πρόεδρο για προδοσία.

«Κύριε πρόεδρε πιστεύω ότι είστε ένοχος για προδοσία και θα πρέπει να σας κρεμάσουν δημόσια. Το ίδιο και τον γιος σας. Η απάντησή σας; Ειλικρινά δικός σας, Τζον Σνάιντερ» έγραψε στην ανάρτησή του την οποία στη συνέχεια διέγραψε.

Κλείσιμο


Ο Σνάιντερ έκανε το σχόλιο αυτό ως απάντηση σε ανάρτησή του Μπάιντεν στην οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε «πολλαπλή απειλή για τη χώρα μας» τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. «Αλλά ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι για τη δημοκρατίας μας. Αν τη χάσουμε, θα χάσουμε τα πάντα» κατέληγε στην ανάρτησή του ο Μπάιντεν.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε ο Σνάιντερ σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα Deadline αρνήθηκε ότι με την ανάρτησή του ζήτησε την εκτέλεση του Μπάιντεν.

«Σε καμία περίπτωση δεν ζήτησα κάποια πράξη βίας και δεν απείλησα τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι η άποψή μου, την οποία δικαιούμαι να έχω, ότι ορισμένοι από τους ηγέτες μας στην Ουάσινγκτον έχουν χάσει τον δρόμο τους και η διαφθορά βασιλεύει τόσο στα σύνορά μας όσο και στο εξωτερικό. Η διαφάνεια και η λογοδοσία πρέπει να υπάρχει αν θέλουμε να αντέξει η συνταγματική δημοκρατία μας. Δεν υπάρχει κάποια απειλή ή κάποια υπόνοια για κάτι τέτοιο στη δήλωσή μου» υποστήριξε ο Αμερικανός ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Ίλιον: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Ο 24χρονος μακελάρης της Πράγας βοηθήθηκε από την φίλη του - Δολοφόνησε τον πατέρα του πριν σκοτώσει άλλους 15

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα νέα τεκμήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης