Παραμονή Χριστουγέννων με τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΣΚΑΪ - Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Μία βραδιά γεμάτη εορταστική διάθεση, κέφι, χορό, τραγούδι αλλά και ντουέτα - έκπληξη

Παραμονή Χριστουγέννων και η ομορφότερη παρέα παραμονεύει εδώ! Ο ΣΚΑΪ έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή εορταστική εκπομπή και γιορτάζει τα «Χριστούγεννα με φίλους» σήμερα Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21.00, με οικοδεσπότη τον Χρήστο Φερεντίνο.

Μία βραδιά με τη Γιώτα Νέγκα, με φίλους καλούς κι αγαπημένους και με τη διάθεση στα καλύτερά της! Ο Χρήστος Φερεντίνος μας εύχεται καλά Χριστούγεννα και η αγαπημένη ερμηνεύτρια μας χαρίζει τις μεγάλες της επιτυχίες αυτές που όλοι σιγοτραγουδάμε ενώ «συναντιέται» και με τα μεγάλα λαϊκά τραγούδια.

Μαζί της ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους Onirama, η Ηρώ Σαΐα, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Γιάννης Διονυσίου και ο Ορέστης Ντάντος. Την παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως: οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Μιχάλης Συριόπουλος, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Ιφιγένεια Καραμήτρου, ο στιχουργός μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών, ο Νίκος Μωραΐτης, και οι ηθοποιοί Παρθένα Χοροζίδου, Κρατερός Κατσούλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Λένα Παπαληγούρα, Ματίνα Νικολάου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Σύλβια Δεληκούρα, Κωστής Σαββιδάκης.


Μία βραδιά γεμάτη εορταστική διάθεση, κέφι, χορό, τραγούδι αλλά και ντουέτα - έκπληξη της Γιώτας Νέγκα με τους φίλους της, την Ελένη Καρακάση να ερμηνεύει δύο αγαπημένα τραγούδια και τους καλεσμένους να συμμετέχουν με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο.

«Χριστούγεννα με φίλους!» παραμονή Χριστουγέννων στις 21.00, στον ΣΚΑΪ!

Ειδήσεις σήμερα:

Διθύραμβος Bild για Ελλάδα: Το γαλανόλευκο θαύμα - Μητσοτάκης: «Είμαστε η θετική ιστορία στην ευρωζώνη»

Επιμένει η πλευρά της πρώτης κτηνιάτρου που εξέτασε το χάσκι της Αράχωβας: Μόνο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει αυτό που συνέβη στον Όλιβερ

Τον Ιανουάριο ο νόμος για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Πτυχίο με πλήρη επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr