Tyga - Blac Chyna: Όσοι θέλουν να πάνε στη βάφτιση του γιου τους, πρέπει να υπογράψουν συμφωνητικό εμπιστευτικότητας

Αν κάποιος διαρρεύσει υλικό από το μυστήριο, θα αναγκαστεί να πληρώσει στο πρώην ζευγάρι 500.000 δολάρια

Ο Tyga και η Blac Chyna αναγκάζουν τους φίλους και τους συγγενείς τους να υπογράψουν ένα συμφωνητικό, για να δώσουν το παρών στην βάφτιση του γιου τους.

Όπως αναφέρει η Page Six, το πρώην ζευγάρι έχει βάλει όλους τους καλεσμένους να υπογράψουν ένα συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, το οποίο εξασφαλίζει πως δεν θα υπάρχουν κινητά, κάμερες και άλλα gadget την ημέρα της βάφτισης, προκειμένου να μην κυκλοφορήσουν στιγμιότυπα και βίντεο από το μυστήριο.


Σε περίπτωση που διαρρεύσει υλικό στα social media ή στον Τύπο, ο καλεσμένος που «παραβίασε» τη συμφωνία, αναγκάζεται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500.000 δολαρίων.

Το έγγραφο θα υπογραφεί πριν από τη θρησκευτική τελετή, ενώ επιτρέπει επίσης στο πρώην ζευγάρι να «επιθεωρήσει και να κατασχέσεις» όλες τις έξυπνες συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, Apple Watches και tablet.

Ο Tyga και η Blac Chyna κατέθεσαν το έγγραφο στο δικαστήριο την Πέμπτη. Μετά από μια μεγάλη δικαστική διαμάχη, το πρώην ζευγάρι έχει πλέον, από κοινού τη νομική και φυσική επιμέλεια του γιου του, ενώ έχουν και οι δύο το δικαίωμα να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τη γενική ευημερία, την εκπαίδευση και την υγεία του.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο καβγάς, οι μπουνιές και το κυνηγητό πριν ο 18χρονος καρφώσει το ψαλίδι στο στήθος του 16χρονου αδερφού του στη Νέα Σμύρνη

Live το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε - Έδινε επί χρόνια μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr