Γιάννης Σμαραγδής για την ταινία «Καποδίστριας»: Την τελευταία γραφή τη διόρθωσε η γυναίκα μου πριν φύγει

Εγώ έγινα άνθρωπος εξαιτίας της, πρόσθεσε

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Καποδίστριας» ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες και ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε για το φιλμ που ετοιμάζει. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη σύζυγό του, Ελένη, που πέθανε τον Ιούλιο του 2022 και που από το 1988, εργάστηκε στο πλευρό του, ως παραγωγός στην Alexandros Film Co. Ltd.

«Ξεκίνησαν τα γυρίσματα εδώ και μία εβδομάδα. Περιμένουμε τα χιόνια τώρα να έρθουν γιατί έχουμε κάποιες σκηνές που αφορούν την εποχή που ο Καποδίστριας ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας. Στη συνέχεια, Θεού θέλοντος και χρημάτων επιτρεπόντων θα ολοκληρώσουμε την ταινία και του χρόνου τέτοια εποχή θα παίζεται η ταινία. Κάνουμε τμηματικά τα γυρίσματα γιατί θέλω να τα κάνω ανά εποχές. Η πρεμιέρα θα γίνει στη Νέα Υόρκη, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης», αποκάλυψε ο γνωστός σκηνοθέτης στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μία δυσκολία έχει, τα χρήματα. Καμία άλλη. 52 φορές έχει γραφτεί το σενάριο. Την τελευταία γραφή την διόρθωσε η γυναίκα μου η Ελένη πριν φύγει. Όταν τελείωσε τις διορθώσεις της είπε ότι αυτή θα είναι η καλύτερή μας ταινία. Εγώ έγινα άνθρωπος εξαιτίας της. Δύο άνθρωποι με καθόρισαν στη ζωή μου, η γυναίκα μου και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ - Τον μαχαίρωσε 44χρονος Νορβηγός

Στους 21 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού θα βρέξει παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς και γερουσιαστής των ΗΠΑ Χέρμπερτ Κολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr