Ο Good Job Nicky έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τους γονείς του, αλλά και τη «καλλιτεχνική» σχέση του με τον Γιάννη Πάριο.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι είπε αρχικά: «Δεν θα έλεγα ότι είμαι μαμάκιας. Η μητέρα μου είναι η κολλητούλα μου. Πραγματικά, είναι ο καλύτερός μου φίλος. Δεν υπάρχει ένα πράγμα που δεν ξέρει για εμένα, είναι απίστευτο. Είναι πάρα πολύ ανεκτική η μητέρα μου».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy0cwgku93d5)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να φάω τα μούτρα μου από το να μην τα φάω. Οφείλω να ζήσω μια εμπειρία, που ίσως η μητέρα μου με έχει προειδοποιήσει για αυτό. Με τον πατέρα μου, έχουμε μια υγιέστατη κόντρα, αλλά πάντα είχαμε κι αγάπη. Κάνουμε ωραίες, εποικοδομητικές συζητήσεις με περισσότερη ουσία».
Τέλος, ανέφερε: «Χίλιες φορές να σου μιλήσω για τη Σοφία και τον Γιάννη, για τους γονείς μου. Εγώ αναγνωρίζω τη μαμά και τον μπαμπά μου, όχι την Αλιμπέρτη και τον Πάριο. Τι μοντελάρα, τι ηθοποιάρα και τι τραγουδιστής. Βλέπω τη μάνα μου που με έχει κάνει άνθρωπο».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.