Έλντα Πανοπούλου: Πολλοί πέφτουν σε αυτή την παγίδα και περνούν τον χλευασμό για θαυμασμό

«Πρέπει να διαθέτεις το θείο ταλέντο, αλλά θέλει και καλλιέργεια» τόνισε για το επάγγελμα του ηθοποιού

Η Έλντα Πανοπούλου έδωσε συνέντευξη και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων, σχετικά με τους ανθρώπους που μετά τη συμμετοχή τους σε κάποιο ριάλιτι, αποφασίζουν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, τόνισε πόσο σημαντικές είναι οι σπουδές στην υποκριτική τέχνη, όταν θέλει κανείς να γίνει ηθοποιός.

«Θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική κι ας έχει βγει από ριάλιτι, καλό θα είναι να πάει να σπουδάσει. Δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να μην ξέρεις ποιος είναι ο Σαίξπηρ, ποιος είναι ο Τσέχωφ, να μην γνωρίζεις τον Νίκο Καζαντζάκη. Αντίθετα, να νομίζεις ότι με το θείο σου ταλέντο μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Αυτά δεν γίνονται. Γιατί πρέπει να διαθέτεις το θείο ταλέντο, αλλά θέλει και καλλιέργεια. Και η καλλιέργεια έγκειται στην εργασία, η οποία προϋποθέτει σπουδές», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Αν λοιπόν, είσαι ένα τεμπελόσκυλο που θες απλώς να εκμεταλλευτείς ότι για ένα χρόνο εμφανίστηκες σε ένα τηλεοπτικό προϊόν και πιστεύεις τώρα ότι μπορείς να κατακτήσεις το θέατρο, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Ο κόσμος γελάει μαζί σου».

Η ηθοποιός, έκλεισε λέγοντας: «Πολλοί μπερδεύονται, νομίζουν ότι ο κόσμος πηγαίνει να τους δει για να τους θαυμάσει, ενώ το κοινό, που είναι πιο έξυπνο από εμάς, πολλές φορές πηγαίνει να τους δει για να τους χλευάσει. Πολλοί πέφτουν σε αυτή την παγίδα και περνούν τον χλευασμό για θαυμασμό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Το Ηνωμένο Βασίλειο υποδέχτηκε το 2024 με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα -Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Ελλάδα υποδέχεται το 2024, καλή χρονιά σε όλους με γιορτές και πυροτεχνήματα

Δείτε βίντεο: Το πρωτοχρονιάτικο σποτ της ΕΛΑΣ αφιερωμένο στους αστυνομικούς που έφυγαν από τη ζωή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr