Σόφι Τέρνερ: Λέει ότι το 2023 ήταν η χρονιά των κοριτσιών, εν μέσω του διαζυγίου της με τον Τζο Τζόνας

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός

Η Σόφι Τέρνερ στηρίχθηκε στις γυναικείες φιλίες της, καθώς αυτή και ο Τζο Τζόνας αποφάσισαν να τερματίσουν τον γάμο τους.

Η ηθοποιός του «Game of Thrones» μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες όπου φαίνεται να περνάει χρόνο με τις φίλες της, συμπεριλαμβανομένης της Τέιλορ Σουίφτ, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Το 2023 ήταν η χρονιά των κοριτσιών. Η πρόβλεψη για το 2024 φαίνεται αρκετά συνεπής».

Τα στιγμιότυπα δείχνουν την Τέρνερ να διασκεδάζει με τις φίλες της σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η εικόνα μαζί με τη Σουίφτ τραβήχτηκε στο παιχνίδι των Kansas City Chiefs με τους Jets στις αρχές Οκτωβρίου, όπου συνοδεύονταν από τον Χιου Τζάκμαν, τη Σαμπρίνα Κάρπεντερ, τον Ράιαν Ρέινολντς και την Μπλέικ Λάιβλι. Η Σουίφτ έφερε επίσης μαζί της τον αδελφό της, Όστιν, και τη σύντροφό του.

Δείτε την ανάρτηση

Η 27χρονη ηθοποιός και το μέλος των Jonas Brothers επιβεβαίωσαν τον Σεπτέμβριο ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Λίγο έπειτα, ξεκίνησε ένα νέο ειδύλλιο με τον αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πέφτει η θερμοκρασία – Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα και για αύριο

Δείτε βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Νότιας Κορέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους: Το χρυσό... κελί και ο υπόκοσμος που διψά για εκδίκηση για τον φόνο της Ρίβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr