Άμπερ Χερντ: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της

Η κόρη της ηθοποιού ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας

Η Άμπερ Χερντ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια throwback φωτογραφία με την κόρη της.

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της Ούνα Πέιτζ, από τους πρώτους μήνες της ζωής της. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε την Χερντ να ταΐζει την κόρη της με μπιμπερό και εκείνη να της χαμογελά.

Η Ούνα Πέιτζ -στην οποία η ηθοποιός έδωσε το όνομά της από τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή- γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Απρίλιο του 2021, αλλά η Χερντ δεν το είχε αποκαλύψει μέχρι τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Τέσσερα χρόνια πριν, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για μας ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια του πεπρωμένου μας με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω ότι φτάνουμε σε ένα σημείο στο οποίο είναι φυσιολογικό να μην θέλουμε ένα δακτυλίδι για να έχουμε παιδί. Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Επίσης καταλαβαίνω ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να έχω τον έλεγχο πάνω σε αυτό το θέμα. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 2021. Το όνομά της είναι Ούνα Πέιτζ Χερντ. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

Ειδήσεις σήμερα:

To παρασκήνιο του ανασχηματισμού με επίκεντρο την ασφάλεια: Οι αλλαγές στην Κατεχάκη και οι καραμπόλες

Στο φως η λίστα με τους φίλους και πελάτες του Έπσταϊν - Μπιλ Κλίντον και πρίγκιπας Άντριου ανάμεσα στα 150 ονόματα που δημοσιοποιήθηκα

Θρήνος για το βρέφος στην Πτολεμαΐδα - Οι γονείς καταγγέλλουν ότι τους έδιωξαν δύο φορές από το νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr