Γιώργος Καρκάς για Οικονομόπουλο και Νίνο: Μιλάνε τα λαμπρά μυαλά αυτού του τόπου

«Σε μία δημοκρατία, δεν έχεις δικαίωμα να εκφράζεις άποψη, πόσο μάλλον να διαφωνείς με τα πολιτικά δικαιώματα του συμπολίτη σου, από τη στιγμή που εσύ τα απολαμβάνεις» είπε ο ηθοποιός

Σχετικά με τις δηλώσεις του Νίνο και του Νίκου Οικονομόπουλου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια τοποθετήθηκε ο Γιώργος Καρκάς.

Μετά την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τους δύο καλλιτέχνες, στην οποία έγραφε: «Μετά τον Νίκο Οικονομόπουλο, τοποθετήθηκε και ο Νίνο. Όλα τα λαμπρά μυαλά του τόπου», ο ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό».
Όπως είπε για τη δημοσίευσή του: «Είναι ένα καυστικό σχόλιο που αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Και όχι μόνο με αφορμή αυτά τα δύο άτομα. Γενικά, έχουμε ακούσει πολλή ηλιθιότητα αυτές τις ημέρες. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που έχει πολίτες που κατέχουν πτυχίο πανεπιστημίου, ενώ στην ουσία είναι πολιτικά αμόρφωτοι».


Όσο για τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. είπε: «Δεν φέρει καμία ιδιότητα που να του επιτρέπει να μην το δέχεται. Αυτά τα δικαιώματα, δηλαδή ο πολιτικός γάμος κτλ έχουν θεσμοθετηθεί για τα ετερόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα από το '80. Σε μία δημοκρατία, δεν έχεις δικαίωμα να εκφράζεις άποψη, πόσο μάλλον να διαφωνείς με τα πολιτικά δικαιώματα του συμπολίτη σου, από τη στιγμή που εσύ τα απολαμβάνεις. Ηθικό πλεονέκτημα του ετεροφυλόφιλου δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και του χριστιανού».

Τέλος, πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που το νομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνει τον θρησκευτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών, η εκκλησία δεν έχει καμία πολιτική και ηθική νομιμοποίηση να επεμβαίνει».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός έφαγε τη Γεωργία» λέει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της

Αγία Παρασκευή: Για κακούργημα διώκονται οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον 14χρονο - Δίωξη και στους γονείς

The Crown αλά δανικά: Θυσιάστηκε ή εκβιάστηκε η αδελφή της Άννας-Μαρίας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr