Γιώργος Χριστοδούλου: Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από τη «Λάμψη» - Δεν το μετάνιωσα καθόλου

Γιώργος Χριστοδούλου: Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από τη «Λάμψη» - Δεν το μετάνιωσα καθόλου

«Αυτό με έσωσε δεν μπορείτε να φανταστείτε» δήλωσε ο ηθοποιός

xristodoulou__1_
Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε για τη σειρά «Λάμψη», στην οποία πρωταγωνιστούσε, και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε.

Αρχικά, στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» ανέφερε: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από τη "Λάμψη" στο φόρτε της. Στη λήξη κάθε χρόνου γινόταν ένα πανηγύρι μπορώ να πω στο στούντιο και πηγαίναμε όλοι να υπογράψουμε τα καινούργια συμβόλαια παρουσία του Φώσκολου, του Στέλιου Αντωνιάδη και των σκηνοθετών. Κάποιοι τότε ενοχλήθηκαν από την επιτυχία που σημείωνε η δική μου ιστορία στη «Λάμψη» και όταν πήγαμε να υπογράψουμε, ο Νίκος Φώσκολος μου είπε ότι δεν θα συνεχίσω με αυτόν τον ρόλο και πως θα με μετακινούσε στο "Καλημέρα Ζωή", όπου θα έκανα έναν αστυνομικό».

Και πρόσθεσε: «Του είπα όχι ευχαριστώ και αποχώρησα. Αυτό με έσωσε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δεν μετάνιωσα καθόλου που αποχώρησα από τη "Λάμψη". Υπάρχει ακόμη κόσμος που θυμάται αυτό που είχα κάνει. Από τον Νίκο Φώσκολο πάντως έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε πάρα πολύ τους νέους ηθοποιούς και έφαγαν από εκείνον ένα κομμάτι ψωμί. Γι’ αυτό και πρέπει να τον σέβονται και να μην τον κατηγορεί κανείς».

Για την υποστήριξη που έδειξε πρόσφατα στον Χρήστο Πολίτη για τα πάραπονα που εξέφρασε στην Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Χριστοδούλου σχολίασε: «Θα σας το πω με μια κουβέντα. Ο Χρήστος Πολίτης είχε δίκιο στα όσα είπε, αυτό φτάνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με τον σύντροφο της Γεωργίας: Ήταν πατέρας ενός μωρού που πέθανε και εξαφανίστηκε η σορός του

«Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη» - Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη απαντά στον Νίκο Μουρατίδη

Δείτε βρετανικό Typhoon να χτυπά κτίριο των Χούτι: Πέντε νεκροί αντάρτες από τις αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης