Η Ναταλία Γερμανού απευθύνθηκε στις γυναίκες που την παρακολούθησαν από το σπίτι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, για να τους πει την οικονομική τιμή των ρούχων που επέλεξε.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» ότι συνολικά ό,τι φορούσε κόστισε 52 ευρώ.
«Θέλω να πω ειδικά προς τις φίλες τηλεθεάτριες που με παρακολουθούν ότι όλα αυτά που φορώ από πάνω μέχρι κάτω, κοστίζουν όλα 52 ευρώ. Είμαι η φθηνότερη… Δεν ακούγεται να πω ωραίο η πιο φθηνή παρουσιάστρια. Αν θέλεις κάτι, μπορείς να το βρεις. Είναι από πολύ γνωστό μαγαζί. 20 ευρώ το παντελόνι, 20 το ζακετάκι κι άλλα 10 το φανελάκι. Να είστε καλά να με χαίρεστε. Είναι Ναταλία αυτό. Σήμερα εκτάκτως. Έβαλα ό,τι βρήκα γιατί άργησα να ξυπνήσω» είπε η Ναταλία Γερμανού.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.