Ο Σωτήρης Λαμάι, ο οποίος θα είναι ο παίκτης που θα μπει στο «Survivor», μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.
Αρχικά, ξεκίνησε λέγοντας: «Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος θέλει να βάλει πράγματα στη ζωή του καινούργια. Εμένα αν μου πει ποιος ήταν ο στόχος της ζωής, [θα σου έλεγα] να κάνω οικογένεια, να κάνω ένα σπίτι, να κάνω μαγαζιά, λεφτά, οκ αυτά τα κατάφερα. Αυτό όμως που δεν είχα καταφέρει ήταν να μπω στο παιχνίδι. Και ο Θεός φέτος με ευλόγησε και πραγματικά θα θεωρήσω τον εαυτό μου ευλογημένο που μπαίνω φέτος».
Για το πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό του απάντησε: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου: "Βασιλιάς, Βασιλιάς, Βασιλιάς!". Ό, τι έχει να κάνει με έναν βασιλιά θεωρώ ότι το έχω: έντονη προσωπικότητα, γρήγορος, σεβαστικός, κυρίαρχος, επιβλητικός και πολλά άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι μπορεί κάποιος να με ονομάσει και "βασιλιά"».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyg3o8i2skdd)
Σε ερώτηση για το αν έχει φόβους που θα συμμετάσχει στο ριάλιτι, ο Σωτήρης Λαμάι ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι έχω φοβίες. Η ζωή μέχρι τώρα οτιδήποτε σου φέρνει είναι για τον άνθρωπο, θεωρώ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα, τα πάντα στα πλαίσια τα ανθρώπινα. Δεν νομίζω ότι θα έχω τέτοια θέματα, δεν έχω καν σκοπό να έχω τέτοια θέματα. Έχω σκοπό να πάρω το παιχνίδι και αυτός είναι ο σκοπός μου, το λένε όλοι. Ευελπιστώ να με βοηθήσει ο Θεός να το κάνω, να πάρω το παιχνίδι, να βγω νικητής».
Επίσης, για το τι θα έκανε με το έπαθλο σε περίπτωση που κερδίσει είπε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χρήματα, γιατί σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι αρκετά καλά οικονομικά. Σίγουρα θα έκανα κάτι για το παιδί μου, για τη γυναίκα μου, για τους ανθρώπους του κοντινούς μου».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το παιδί μου θα αισθανθεί όμορφα που θα με δει στην τηλεόραση. Φοβία μου είναι να μην πέσω σε καμιά κλίκα. Θα κάνω εγώ τη δική μου τακτική σαν βασιλιάς».
Κλείσιμο
Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Θα ήθελα να κοντράρω τον Αλέξη Παππά. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποτιμούν τους συνανθρώπους τους, εκεί θα βρεθεί ο Βασιλιάς και θα έρθει στα ίσα ο Παππάς».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.