Ο Δημήτρης Κόκοτας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, δήλωσε: «Φορτίζομαι συναισθηματικά, όταν ερμηνεύω τραγούδια του πατέρα μου, αλλά ταυτόχρονα φεύγει κι ένα κομμάτι της στενοχώριας για την απώλειά του».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μία βολτα στην Κηφισιά πάντα μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Στο Κολωνάκι και στον Πειραιά κάναμε βόλτες με τους γονείς μου».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyioioqt1wax)
Όσο για την κόρη του, δήλωσε: «Η κόρη μου γνωρίζει τα τραγούδια μου και την ευχαριστώ πολύ για αυτό. Μας χωρίζουν πολλές δεκαετίες με την κόρη μου, το μόνο που μας σώζει με τη σύζυγό μου είναι η συζήτηση μαζί της».
Τέλος, αναφέρθηκε στο επάγγελμά του. «Μου αρέσει η δουλειά που κάνω και την αγαπώ, αλλά την κάνω βιοποριστικά. Όλα αυτά τα χρόνια έχω διαχειριστεί αρκετά καλά την καριέρα μου, αλλά έχουν γίνει και λάθη που ελπίζω να με βελτιώνουν. Όποιος με αγαπάει, θα με αγαπάει και με περισσότερες ρυτίδες και με γκρίζα μαλλιά», είπε κλείνοντας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV