Τσάρλι Σιν: Θα πάρει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών του αν η πρώην σύζυγος του αποτύχει σε τεστ ναρκωτικών

Τσάρλι Σιν: Θα πάρει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών του αν η πρώην σύζυγος του αποτύχει σε τεστ ναρκωτικών

Ο ηθοποιός ζητά άμεσα την αποκλειστική νόμιμη κηδεμονία των 14χρονων γιων του από την Μπρουκ Μιούλερ

sheen-mueller
Ο Τσάρλι Σιν θα πάρει την πλήρη κηδεμονία των έφηβων διδύμων του, αν η πρώην σύζυγός του Μπρουκ Μιούλερ αποτύχει σε τεστ ναρκωτικών, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Two and a Half Men» έλαβε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ένα αίτημα έκτακτης ανάγκης που αναφέρει ότι θα αναλάβει «αμέσως» την «αποκλειστική νόμιμη κηδεμονία» των 14χρονων γιων του, Μπομπ και Μαξ, «σε περίπτωση που η Μπρουκ βρεθεί θετική σε τεστ ναρκωτικών ή αλκοόλ».

«Η Μπρουκ θα κάνει τεστ για ναρκωτικά και αλκοόλ (1) όσο συχνά απαιτείται από τον υπεύθυνο επιτήρησης της, (2) εντός 24 ωρών από γραπτό αίτημα (email ή μήνυμα) του Τσάρλι ή του δικηγόρου του και (3) τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ανεξάρτητα», αναφέρει η εντολή.
Κλείσιμο
Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η «επιμέλεια/επισκεψιμότητα της Μιούλερ θα τερματιστεί αμέσως μετά από κάθε θετικό τεστ» και κάθε «χαμένη εξέταση θα θεωρείται θετική εξέταση».

Η Μιούλερ θα πρέπει επίσης να παραδώσει στον δικηγόρο του Σιν τα «ονόματα, τις διευθύνσεις και τους αριθμούς τηλεφώνου όλων των τακτικών, ιστορικών πηγών ελεγχόμενων ουσιών της».

Ο 58χρονος Σιν και η 46χρονη Μιούλερ συμφώνησαν προηγουμένως στους όρους με επίσημα έγγραφα τον Νοέμβριο του 2022 και τον Αύγουστο του 2023, αλλά ο ηθοποιός έλαβε άδεια να καταθέσει ex parte αίτηση, που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει δεκτή χωρίς την απάντηση της πρώην του.

Τόσο ο Σιν όσο και η Μιούλερ έχουν δώσει μάχη με τον εθισμό, αλλά ο ίδιος γιόρτασε πρόσφατα έξι χρόνια νηφαλιότητας.

Ο ηθοποιός δεν διευκρίνισε στα έγγραφα γιατί επέλεξε να ζητήσει τις τροποποιήσεις την Πέμπτη.
shutterstock_63939394__1_

Ωστόσο, τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο Σιν και η Μιούλερ υπέγραψαν τη δεύτερη τροποποίηση της επιμέλειας του παιδιού τον Αύγουστο του 2023, μόλις έναν μήνα μετά την «υποτροπή της και την κατάχρηση αλκοόλ και ελεγχόμενων ουσιών».

Ο Σιν δεν έχει ασχοληθεί δημοσίως με την κατάθεση, αλλά επέβαλε τους όρους μόλις έναν μήνα αφότου δήλωσε στο People ότι θεωρεί τον εαυτό του «ανύπαντρο πατέρα».

«Ως επί το πλείστον μεγαλώνω τα 14χρονα αγόρια μου», δήλωσε στο περιοδικό στις 11 Δεκεμβρίου. «Η μητέρα τους προσπαθεί να βρει κάποια πράγματα από την πλευρά της, οπότε δεν είναι πολύ στην εικόνα αυτή τη στιγμή».

Λίγο αργότερα, το Page Six δημοσίευσε την είδηση ότι η Μιούλερ έθεσε ως προτεραιότητα ένα πρόγραμμα 12 βημάτων για να βοηθήσει τον εθισμό της. «Της αρέσει πολύ», είπε τότε μια πηγή. «Φαίνεται ότι της κάνει καλό».

Ο Σιν και η Μιούλερ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2008, αλλά εκείνος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2010.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια

Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Μέγαρα κρυβόταν ο 24χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε τον 4χρονο


Αεροσκάφος έπιασε φωτιά στον αέρα λίγο μετά την απογείωσή του και προσγειώθηκε στο Μαϊάμι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης