Δανάη Μπάρκα: Aπό τη μια συμφωνώ με τον κύριο Νταλάρα ότι χρειάζεται και ένα όριο, διαφωνώ όμως με τον τρόπο και το ύφος

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ξέσπασμα του τραγουδιστή σε ρεπόρτερ

Το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε κάποιους δημοσιογράφους που του έκαναν ερωτήσεις, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και έχει σχολιαστεί από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά, λέγοντας πως υπάρχουν πράγματα για τα οποία διαφωνεί με τον τραγουδιστή, αλλά και πράγματα με τα οποία συμφωνεί.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε: «Εγώ σοκάρομαι με όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Σοκάρομαι πάρα πολύ που ξαφνικά πέφτετε από τα σύννεφα ενώ είστε πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο… Με σοκάρει το ότι ξαφνικά, όλοι οι δημοσιογράφοι, ενώ τα τελευταία 15χρόνια, όλοι μεταξύ μας ψιλοσχολιάζουμε “καλά τι ερώτηση είναι αυτή;” ξαφνικά σοκάρεστε με το τι ρωτήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας. Αυτό δεν συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο


Στη συνέχεια δήλωσε: «Εμένα με σοκάρει πιο πολύ να παίζεις τα θέματα, και μετά να λες “πω πω τι άσχημο ρε παιδί μου”, μα εσύ το έπαιξες, εσύ το επέλεξες. Εμείς λίγες φορές έχουμε δει μια συνέντευξη που κάποιος να λέει κάτι άσχημο και να το κόψουμε για να τον προστατέψουμε; Δε θέλω να μιλήσω για μένα, γιατί δε θέλω να αναπαραχθεί κάτι που δε θέλω, αλλά πολλές φορές έχουμε δει θέματα, “είδατε τι είπε ο Άρης για εσάς;” και την επόμενη μέρα, σε άλλη εκπομπή “θα έρθετε να απαντήσετε;” Υπάρχουν άνθρωποι, ειδικά τον τελευταίο καιρό, που βγαίνουν και μιλάνε για άλλους, χωρίς οι άλλοι να έχουν απαντήσει ποτέ. Και απλά αυτό σε κάθε εκπομπή αναπαράγεται. Πρώτα δηλαδή τα κάνουμε και μετά λέμε “ναι, δεν είναι αυτό δημοσιογραφία”, μα αυτό κάνουμε, αναπαράγουμε δηλώσεις άλλων ανθρώπων».

Η Δανάη Μπάρκα τόνισε αργότερα στο «Πάμε Δανάη»: «Εγώ με τον κύριο Νταλάρα από τη μια συμφωνώ σε πολλά, ότι ναι, μήπως χρειάζεται και ένα όριο, ότι ίσως θα πρέπει να προσφέρουμε και κάτι άλλο, διαφωνώ με το “ντροπή” και το “μπαμπάς και θείος” – και γιατί μόνο μπαμπάς και θείος – διαφωνώ με τον τρόπο και το ύφος σε αυτό το κορίτσι. Αυτό το κορίτσι και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί, θα ήθελα μετά να τα κάνω μια αγκαλιά. Να τους πω, “παιδιά, όλοι έχουμε κάνει πράγματα για τα οποία μπορεί να έχουμε αισθανθεί αμήχανα” ή αν δεν αισθάνονται, δεν είναι κακό. Ο καθένας έχει την αισθητική και τον τρόπο του, και σίγουρα και ο κύριος Νταλάρας θα πρέπει στην καριέρα του να έχει πει σε στιγμές, “ωχ, αυτό ήταν αμήχανο”» και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι κακό να έχουμε κάνει πράγματα που δεν είμαστε για όλα υπερήφανοι. Από την άλλη, το να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας ίντριγκες, ναι είναι τοξικό… Γιατί πρέπει να διαχωρίζεται ότι ένας άνθρωπος πρέπει να ρωτάτε όταν είναι στο ξεκίνημά του και όχι ο Γιώργος Νταλάρας. Θα έπρεπε για όλους να φιλτράρουμε το τι τους ρωτάμε».


Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα
Πριν μερικές ημέρες, οι δημοσιογράφοι από τις τηλεοπτικές εκπομπές θέλησαν να ρωτήσουν τον τραγουδιστή για τις δηλώσεις που έκανε για τους καλλιτέχνες του σήμερα, με αναφορές στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που σχολιάστηκαν.

Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν έντονη και ξέσπασε στους ρεπόρτερ που του έκαναν τις ερωτήσεις. Αρχικά σε ήπιο τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;».

Στην πορεία, μια δημοσιογράφος του επισήμανε την απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική που του άσκησε, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά: «Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις».

Οι δημοσιογράφοι συνέχιζαν να τον ρωτούν, προκαλώντας του εκνευρισμό. Ο Γιώργος Νταλάρας ξέσπασε εναντίον τους, λέγοντας: «Να ρωτήσω κάτι, αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα ντραπείς. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει "είναι ντροπή αυτό που κάνεις"».

Η ρεπόρτερ, στην οποία απευθύνθηκε του είπε «είναι η δουλειά μου» και της απάντησε: «Νομίζεις, η δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σας τύχει. Να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε, εγώ είμαι ο ίδιος από το 1969».

Ειδήσεις σήμερα:

Καίριο αλλά και απλό το βήμα του γίνεται με τον γάμο των ομοφύλων, αναλύει ο Βενιζέλος


Κάτι συνέβη πριν 15 χρόνια, λέει ο δικηγόρος της 38χρονης στη Χαλκίδα - Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, απαντά η πλευρά του θύματος


Στους -18 έφτασε το θερμόμετρο στη Φλώρινα - Σύσταση για περιορισμό μετακινήσεων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr