Μαντόνα για τα 18α γενέθλια της κόρης της: Τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις

Μαντόνα για τα 18α γενέθλια της κόρης της: Τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η διάσημη τραγουδίστρια

madonna_-_daughter
Η Μαντόνα μοιράστηκε με τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, μία τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα 18α γενέθλια της κόρης της, Μέρσι Τζέιμς.

Η διάσημη τραγουδίστρια συνόδευσε τις ευχές της με ένα βίντεο από φωτογραφίες που πρωταγωνιστεί το τέταρτο παιδί της υπό τους ήχους μίας σύνθεσης του Ερίκ Σατί που παίζει η Μέρσι στο πιάνο. «Όμορφη Μέρσι Τζέιμς. Είσαι ήδη μια νέα γυναίκα! Όμορφη βασίλισσα της Αφρικής! Μας εξέπληξες όλους! Ανέκαθεν ήσουν η ήσυχη της οικογένειας», έγραψε η τραγουδίστρια του «Material Girl» στη λεζάντα της ανάρτησής της και αποκάλυψε πως η κόρη της ήταν το πιο «ήσυχο, ευγενικό, ντροπαλό και υπομονετικό» παιδί της οικογένειας.

«Ενώ όλα τα άλλα παιδιά μου, παρακαλούσαν για προσοχή, εσύ κρυβόσουν κάτω από την κουκούλα σου δεν ήθελες ποτέ να την τραβάς. Πάντα ταπεινή και καλή. Πάντα εκείνη που έλεγες ευχαριστώ» ανέφερε.

Κλείσιμο

«Με ξάφνιασε η γυναίκα που έγινες. Λαμπερή και με αυτοπεποίθηση. Χαρισματική και γεμάτη πάθος. Μια αληθινή καλλιτέχνις...το να σε ακούω να παίζεις Σοπέν κάθε βράδυ στην παράστασή μου με τόση αυτοπεποίθηση είναι τόσο συναρπαστικό. Τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις. Είσαι πραγματικά ένα θαύμα», υπογράμμισε η Μαντόνα για την κόρη της. «Σου εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Τα πάντα να είναι ευτυχισμένα, γιατί το αξίζεις. Ο κόσμος είναι το όστρακό σου, παρόλο που και οι δυο μισούμε τα θαλασσινά! Σε περιμένει να τον απολαύσεις, να τον καταβροχθίσεις και να τον κατακτήσεις» συμπλήρωσε.

Η Μέρσι γεννήθηκε στο Μαλάουι το 2006. Η σταρ την υιοθέτησε το 2009, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Γκάι Ρίτσι, όπως αναφέρει το People.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Πολάκη στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή με βαριές ύβρεις - Μιλάει για «βοθρολύματα»

Πρόστιμο 561.000 ευρώ στην εταιρεία FrieslandCampina για αθέμιτη κερδοφορία στο βρεφικό γάλα

O Μπάμπης προσπάθησε να κρυφτεί πριν τον πυροβολήσουν - Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Μεσολόγγι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης