Survivor 2024: Την γλίτωσε ξανά ο Ρομπ, γυναικεία υπόθεση η μάχη της παραμονής - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Την γλίτωσε ξανά ο Ρομπ, γυναικεία υπόθεση η μάχη της παραμονής - Δείτε βίντεο

Το «καρφί» της Καθάργια για την Ασημίνα, η αντιαθλητική ενέργεια του «ηθοποιού του Χόλιγουντ», οι καυγάδες στο συμβούλιο και το ντέρμπι για την 3η ασυλία

survivor_sumboulio
Η μονομαχία για την παραμονή στο Survivor 2024 θα είναι για ακόμα μια φορά γυναικεία υπόθεση, όπως συνέβη και στην 1η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με τις Κρίστη Καθάργια, Όλγα Πηλιάκη, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου να είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη... έσωσε για ακόμα μια φορά τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ που είχε ψηφιστεί στην 1η ψηφοφορία της εβδομάδας, η οποία ξεκίνησε με τους Μαχητές να χάνουν την πρώτη ασυλία και να ρεφάρουν στην δεύτερη που οδήγησε και την Κρίστη στον τάκο.

Η υποψήφια των Διάσημων στο επεισόδιο της Τρίτης (23/1) σχολίασε την ψηφοφορία και έδειξε να τα έχει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Βγήκα πρώτη φορά υποψήφια στο χθεσινό συμβούλιο και είμαι εντάξει με αυτό. Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν έχω φέρει ακόμα κάποιον πόντο για την ομάδα. Τις προηγούμενες εβδομάδες τα είχα πάει πολύ καλύτερα. Την περασμένη συγκεκριμένα εγώ και η Ασημίνα είχαμε τις περισσότερες νίκες και υπήρχε η πιθανότητα να μπορούσε να βγει μία από τις δύο MVP, γεγονός που δεν συνυπολογίστηκε χθες στο συμβούλιο», είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια.

«Δεν θα σταθώ σε κανέναν άλλο συμπαίκτη μου πέρα από την Ασημίνα, με την οποία ένιωσα ότι είχαμε έρθει πολύ κοντά, αλλά από χθες, από τη στιγμή που με ψήφισε είναι λίγο διαφορετική απέναντί μου, είναι πιο ψυχρή, δεν με κοιτάει, δεν μου μιλάει. Δεν ξέρω αν το κάνει, γιατί συζήτησε κάτι με τα άλλα τα παιδιά ή αν νιώθει άσχημα που με ψήφισε, πάντως έχει αλλάξει συμπεριφορά και αυτό με στενοχωρεί.

Κλείσιμο
Μου είπε ότι θα ψηφίσει αγωνιστικά και εγώ της είπα να κάνει ό,τι θέλει. Σε αντίθετη περίπτωση, όμως και ο Αλέξης που ψήφιζε αγωνιστικά και είχε έρθει κοντά με τον Παύλο, όταν ήρθε η ώρα να τον ψηφίσει δεν το έκανε. Θεωρώ ότι η Ασημίνα δεδομένου του πόσο κοντά έχουμε έρθει αυτές τις, θα μπορούσε να ρίξει μια κούφια ψήφο. Δεν το έκανε, δικαίωμά της, καλώς…», συμπλήρωσε «καρφώνοντας» την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cym8txm2laip)


Θέματα είχε όμως και ο Αλέξης Παππάς που είδε πέντε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν και μοιράστηκε τους προβληματισμούς του για το αποτέλεσμα.

«Υπάρχει μια ψηφοφορία πάλι στο όνομά μου, η οποία μου γεννά δύο ερωτηματικά», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς και πρόσθεσε: «Το ένα είναι το αν υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία αποφάσισαν να μείνουν μια βδομάδα παραπάνω και το άλλο είναι αν με έχουν βάλει έτσι στο στόχαστρο γιατί πιστεύουν ότι κάτι δεν κάνω καλά ή ότι κάτι κάνω πολύ καλά και αυτό τους ανησυχεί».

Η συζήτηση συνεχίστηκε και στην καλύβα των Διασήμων, με τον Νίκο Γκάνο να κατηγορεί τον παίκτη πως αν και «παλιός» στο Survivor δεν έκανε καλά ματσαρίσματα και άρα δεν «βοήθησε» τους καινούργιους.

«Μέχρι στιγμής, κάποιοι φαίνεται ότι υποτιμούν τη λογική μου και νομίζω ότι μιλώντας για λογική και για μυαλό αυτοί οι κάποιοι αποδεικνύουν ότι υστερούν. Μας βλέπει και κόσμος και μπορεί να καταλάβει ποιος έχει δυναμική, ποιος φέρνει πόντους, ποιος θα κάνει την ομάδα να φάει. Εγώ καταλαβαίνω ότι κάποιοι, οι οποίοι πιστεύουν ότι θα ψηφιστούν σύντομα, με την πρώτη ήττα μας, επειδή δεν είναι αρκετά δυνατοί, φοβούνται και θέλουν να μείνουν ακόμα μια εβδομάδα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cym8vpmgkes9)


Ενοχλημένος ήταν και ο Σωτήρης Λαμάι, όχι με τη ψηφοφορία αφού η ομάδα του είχε κερδίσει την ασυλία και ήταν θεατής στο συμβούλιο αλλά με τον Αλέξη Παππά. Ο παίκτης των Μπλε υποστηρίζει πως ο παίκτης των Διάσημων διαστρεβλώνει τα πράγματα και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις στο κοινό.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε πως τίποτα από όσα μεταφέρει ο ηθοποιός στο συμβούλιο δεν ισχύουν, ενώ ισχυρίστηκε πως λέει όλα αυτά, για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

«Ηθοποιός για Χόλυγουντ, τι να πρωτοαπαντήσεις. Δεν μπορεί να μην παίζει σε σίριαλ, μυθολογίες. Το κείμενο ήταν εκπληκτικό, λες και το έγραψε και το έμαθε. Δεν ήξερα τι να πω και πού να τελειώσω. Ο άνθρωπος είναι ευλογημένος να είναι ηθοποιός. Άντε να τα βγάλεις πέρα μαζί του όμως», ανέφερε και εξήγησε πως χάρηκε που ο Αλέξης Παππάς δεν έφυγε από το παιχνίδι, καθώς του «τραβάει το ενδιαφέρον».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymanh1f6bq9)


Όμως εκτός από τον Αλέξη Παππά, φαίνεται πως κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει μπει στο «στόχαστρο» του Σωτήρη Λαμάι. O νέος παίκτης των Μαχητών αναφέρθηκε στην «επίθεση» κατ' εκείνον, που του έκανε η παίκτρια των Κόκκινων στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όταν του εξήγησε πως μέσα σε 24 ώρες που βρίσκεται στο παιχνίδι, δεν μπορεί να κρίνει άλλους που έχουν ήδη κάποιες ημέρες εκεί.

«Κάποια στιγμή μου έκανε επίθεση η Ασημίνα. Έκανα γκριμάτσες σε κάποιες ατάκες που λέει η Ασημίνα, γιατί κι εμένα οι φίλοι μου με λένε "βασιλιά", τι σημαίνει; Ότι είμαι βασιλιάς; Όχι. Εκείνη την ώρα, θεώρησα ότι από την ομάδα μου η Δώρα, για την ηλικία που έχει, για το μπουστάρισμα που έχει, για όλα αυτά που έχω μιλήσει δύο μέρες με τη Δώρα, εκείνη είναι βουνό για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι μια γυναίκα 44 χρονών νομίζω, με ψυχή, με πάθος και βλέπεις τι συμβαίνει και τι μαθήματα δίνει, ήθους και αξιοπρέπειας απέναντι σε κάτι άλλα βουνά που αυτοονομάζονται βουνά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymb1o04uqs9)


Στο αγωνιστικό σκέλος για την 3η ασυλία Διάσημοι και Μαχητές προσέφεραν στο τηλεοπτικό κοινό ακόμα μια αμφίρροπή μάχη που κρίθηκε στον πόντο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymbksq78heh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymbyq1r6srd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymc7pqvxmi9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymch9yjtfkx)


Οι μπλε παρότι προηγήθηκαν με 2-0 δεν κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά με τους Κόκκινους να ισοφαρίζουν και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι και το 11-11.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymcrlg4jtg9)


Μάλιστα κατά τη διάρκεια του προτελευταίου αγώνα ο Σωτήρης Λαμάι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας προσπάθησε να κατέβει από την τσουλήθρα στην υδάτινη κατασκευή χτύπησε το ήδη επιβαρυμένο πόδι του, το οποίο έχει χειρουργήσει στο παρελθόν. Μετά από την οδηγία των γιατρών, o παίκτης του Survivor αναγκάστηκε να αποσυρθεί και να μείνει προσωρινά εκτός αγώνα.

«Είναι χειρουργημένο το πόδι. Πονάει. Κουράστηκα. Δεν μου τα ‘λεγε καλά σήμερα, δεν ήμουν ακόμα έτοιμος. Με ενοχλούν οι σύνδεσμοι», είπε ο Σωτήρης Λαμάι αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο. Τη θέση του πήρε ο Rob.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymd7amwrlfl)


Τελικά, παρότι οι Διάσημοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να κάνουν το 11-11, στην τελική αναμέτρηση ο Φάνης και η Δώρα νίκησαν τους Σάββα και Κρίστη με το 12-11 να τη νίκη να την κατακτούν οι Μαχητές, στέλνοντας τους αντιπάλους τους για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην κάλπη του Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymdelymqkx5)


Μέχρι το συμβούλιο Μπλε και Κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να καταστρώσουν τα σχέδια τους για την κάλπη και να ψαρέψουν με τους Μαχητές να πιάνουν στα δίχτυα τους «Σκωτσέζικο λαβράκι»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymesvotgvlt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymezo07aish)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymeve8xv1gp)



Στο Συμβούλιο σχολιάστηκε εκτενώς η κίνηση του Αλέξη Παππά κατά τη διάρκεια του αγώνα, να κουνήσει την πλατφόρμα μέσα στο νερό την ώρα που αναμετριόταν με τον Σωτήρη Λαμάι προκειμένου εκείνος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει, μια κίνηση την οποία χαρακτήρισαν ως αντιαθλητική. Ο Παππάς παραδέχθηκε ότι το έκανε προκειμένου να κερδίσει τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Λαμάι, με τις αντιδράσεις των αντιπάλων να τον αναγκάζουν να ζητήσει συγγνώμη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymfog5myf9d)


Την ένταση στη συνέχεια ανέβασαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ζωή Ασουμανάκη. Η τελευταία άκουσε την Κατερίνα να λέει κάτι υποτιμητικό -όπως είπε- για εκείνη την ώρα των ματσαρισμάτων στον στίβο μάχης και ζήτησε τον λόγο, με τη Δαλάκα να ζητάει συγνώμη, επισημαίνοντας όμως πως ποτέ δεν έχει υποτιμήσει κάποιον συμπαίκτη της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymfxa8uedkp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymg12r4egn5)


Την σκυτάλη πήρε και η Ασημίνα που τα έβαλε με τον Λαμάι καθώς η θεώρησε ότι με τη φωνή του ήθελε να καλύψει τη δική της και του επιτέθηκε κατά μέτωπο. Μάλιστα, ευθέως τού είπε ότι το κάνει συνέχεια να πατάει πάνω στη φωνή μιας γυναίκας με τον Λαμάι να της απαντά ότι δεν καταλαβαίνει τι υπονοεί όταν έχει τρεις αδελφές και 10 ανιψιές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymg6igrdosp)


Όταν έληξαν οι εντάσεις οι Διάσημοι πήγαν στην κάλπη και ψήφισαν την Όλγα Πηλιάκη, η οποία πήρε μια ψήφο περισσότερη από την Μαρία Αντωνά (6-5). Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξαίρεσε αυτομάτως τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ από τη διαδικασία αποχώρησης, αφού θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε γυναίκες παίκτριες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymgb7ftpp0p)


«Δεν ξέρω αν το περίμενα, ίσως όχι για να σου πω την αλήθεια. Μου κάνει εντύπωση που το χθεσινό “Αλέξης” έγινε “Όλγα” σήμερα. Εγώ θα αγωνιστώ, γιατί γι’ αυτό έχω έρθει στο παιχνίδι. Αν είμαι άξια, ας παραμείνω», είπε η Όλγα Πηλιάκη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymgd6p22syh)


Έτσι οι Μαχητές ψήφισαν ξανά μια γυναίκα στη θέση του Σκωτσέζου της ομάδας τους. «Σε προστάτεψε ο Άγιος Ανδρέας των Σκωτσέζων», του είπε ο Γιώργος Λιανός.

Οι Μαχητές ψήφισαν την Δώρα Νικολή για αποχώρηση, γεγονός που έκανε τους Διάσημους να αντιδράσουν από το αποτέλεσμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymgm40qqgd5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymgtl16l0yp)


Η MVP της εβδομάδας Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε για την τύχη του τέταρτου υποψήφιου, επιλέγοντας τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cymh3bva5lwx)


Έτσι η τετράδα της αποχώρησης για την Τετάρτη 24/1 από το Survivor 2024 κλείδωσε με τις: Όλγα, Κρίστη, Δώρα και Χρύσα.





Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Το σκυλί γάβγιζε ασταμάτητα όταν βρήκε τη σορό του Μπάμπη, λέει ο εκπαιδευτής του - Δείτε βίντεο

Ιερά Σύνοδος: Τι αναφέρει το ανακοινωθέν της συνεδρίασης για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών

Λουδίτες, oι εργάτες που κατέστρεφαν μηχανήματα για να σταματήσουν την βιομηχανική επανάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης