Χρήστος Βολικάκης: Αποκάλυψε ποιος θέλει να νικήσει στο φετινό «Survivor»

Ο παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης πριν από λίγες ημέρες

Ο Χρήστος Βολικάκης μίλησε για το φετινό «Survivor», στο οποίο συμμετείχε και από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς, και αποκάλυψε ποιους θα ήθελε να νικήσουν το διαγωνιστικό ριάλιτι.

Ο ποδηλάτης ήταν καλεσμένος στο «Fay's Time» τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εγώ επειδή ξεχωρίζω τα παιδιά, οι Μπλε είναι όλοι πολύ καλά παιδιά και από τους Κόκκινους είπα ποιος ξεχωρίζω και θέλω να πω κάτι, ακόμα και με τον Παύλο που δεν είχα κανένα πρόβλημα και όσο ήταν μέσα όντως δεν υπήρχαν τόσα πολλά προβλήματα. Είδα χθες ότι κάπως πήγε να με «κράξει», είναι φίλος του Παππά, ντάξει το ξέρουμε, το είδαν και οι τηλεθεατές. Είδα και μου είπαν ότι με έχει κάνει και unfollow στο Instagram, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, αλλά δεν θα τον κατηγορήσω, δικαίωμά του».

Δείτε το βίντεο

Για το ποιον ή ποια θα ήθελε να δει νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, ο Χρήστος Βολικάκης είπε: «Από εκεί και πέρα εγώ θα ήθελα να κερδίσει ο Φάνης, μπορεί να βγαίνει λίγο περίεργο έξω και κάποιοι να τον "κράζουν", δεν είναι, είναι πολύ καλό παιδί και τον γνώρισα και θέλω, έχουμε πει ότι έξω θα βρεθούμε. Και αναγνωρίζω και τη Δώρα, η οποία είναι από τα γυρίσματα που κάναμε για τα τρέιλερ έξω, ήρθε μου είπε ότι "είναι τιμή μου που σε γνωρίζω", είναι μάνα, είναι πολύτεκνη μάνα και πραγματικά κερδίζει τις αθλήτριες που τις πείραζε πάρα πολύ όταν χάνανε».

Επίσης, πρόσθεσε: «Η Όλγα τα λέει όπως είναι τα πράγματα, είπε την αλήθεια, άκουσα αλήθειες απ΄οτο στόμα της, πραγματικά δεν μπλέχτηκε πουθενά. Βλέπω αυτό που είναι, από εκεί και πέρα θα την κρίνω, μακάρι η κοπέλα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας της Φαίης Σκορδά

Στη Νέα Δημοκρατία εντάσσεται η Εύη Χριστοφιλοπούλου - Θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Το διήμερο της ψυχρής εισβολής σε χάρτες: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει - Πότε και πού θα το στρώσει στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr