Σάννυ Μπαλτζή σε δημοσιογράφους: Εσείς τα νέα παιδιά πρέπει να αλλάξετε την τηλεόραση που παραλάβατε

Σάννυ Μπαλτζή σε δημοσιογράφους: Εσείς τα νέα παιδιά πρέπει να αλλάξετε την τηλεόραση που παραλάβατε

«Θα έπρεπε να είστε η δύναμή μας και όχι να είστε οι άνθρωποι που νιώθουμε ότι βαλλόμαστε» συνέχισε η στιχουργός και συγγραφέας - Δείτε το βίντεο

sannybaltzi
Η Σάννυ Μπαλτζή υποδέχτηκε ανθρώπους από τον χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης, στην παρουσίαση της πρώτης της ποιητικής συλλογής, με τίτλο «Ανθρωποφάγος».

Η στιχουργός και συγγραφέας έκανε μερικές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» και αρχικά είπε για το νέο της βιβλίο: «Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη, ανθρωποφάγος δια αγάπης μάλλον, ή διά φόβου. Ίσως να φαίνεται σκληρός ο τίτλος, ελπίζω να μην πιστεύετε ότι είμαι εγώ η ανθρωποφάγος. Είναι ανθρωποφαγική η εποχή».

Δείτε το βίντεο του «Breakfast@Star»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyrvshffkrbt)

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, όπως για παράδειγμα τα πρόσφατα ξεσπάσματα του Γιώργου Νταλάρα, η Σάννυ Μπαλτζή σχολίασε: «Είναι ωραίο όταν μας λένε και κάτι να το καταλαβαίνουμε. Θεωρώ ότι πλήττεται ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, πιο πολύ που εκτίθεται μέσα στα ΜΜΕ. Έχουν παραγίνει κάποια πράγματα, είναι πολύ στείρα η τηλεόραση, είναι παλιακιά. Δηλαδή είναι της μόδας το ότι αν είσαι ανορεξικός θα σε ρωτήσω για την ανορεξία, είναι της μόδας το MeToo, θα ρωτήσω για το MeToo. Πιστεύω πρέπει να είστε πιο ευφάνταστοι και εσείς τα νέα παιδιά πρέπει να αλλάξετε όλο αυτό, να αλλάξετε την τηλεόραση που παραλάβατε και όλοι αυτό ελπίζουμε, γιατί ο δημοσιογράφος έχει μια δυναμική και θα έπρεπε να είστε η δύναμή μας και όχι να είστε οι άνθρωποι που νιώθουμε ότι βαλλόμαστε».

Έπειτα, ένας ρεπόρτερ τη ρώτησε: «Όταν ένας άνθρωπος λέει την άποψή του και εμείς πηγαίνουμε να ρωτήσουμε την άποψη του ανθρώπου, με ποιο τρόπο βάλλουμε τον άνθρωπο που έχει κάνει όλη αυτή τη συζήτηση;», με τη Σάννυ Μπαλτζή να απαντά: «Εξαρτάται πού πας, σε τι συνθήκες πας, σε ποιο χώρο βρίσκεσαι, να τον σέβεσαι. Όλα αυτά είναι συνάρτηση αυτού».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ - Βοιωτία και Εύβοια στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Avgi


Πολυχρονόπoυλος: Δεν έχω στο όνομά μου ούτε ακίνητο ούτε περιουσία


Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του Πισάρο, ύποπτος ένας νοσοκόμος της οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης