Οι διαγωνιζόμενες, έπειτα από αντίστοιχη ερώτηση, αποκάλυψαν τον κριτή ή τους κριτές στους οποίους έδειξαν αδυναμία και επιλέγοντας ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Δημήτρη Σκουλό και τη Σοφία Χατζηπαντελή.
«Η Αμάντα είπε τον Στέλιο Κουδουνάρη και τη Σοφία» είπε ένας από τους συνεργάτες της εκπομπής.
Η Διονυσία απάντησε με τη σειρά της: «Στα πρώτα επεισόδια δεν ήξερα αν συμπαθώ τον κύριο Κουδουνάρη. Ήμουν: "Τον συμπαθώ, δεν τον συμπαθώ;". Δεν ήξερα αν τον συμπαθώ ή όχι. Δεν ήξερα το συναίσθημα, λίγο μου έσπαγε τα νεύρα με τις κριτικες του, μετά τον αγαπούσα. Εν τέλει τον λατρεύω, είναι ο καλύτερος. Καταρχάς όταν μου έστελναν αρνητικά μηνύματα για τον κύριο Κουδουνάρη μου έσπαγαν τα νεύρα που δεν μπορούσα να απαντήσω και να πω "μα τι λένε, δεν είναι αυτό που λέει ή αυτό που δείχνει!". Καταρχάς λατρεύει τις γυναίκες να το πω αυτό, τις λατρεύεις. Και η κυρία Χατζηπαντελή. Είναι φοβερό παιδί, πολύ ευαίσθητη, έκλαιγε μαζί μας, ερχόταν πίσω, πώς είμαστε. Είναι αυτό που δείχνει, είναι καλό παιδί».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyuk0iar304x)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εμένα κάθε βράδυ μετά το γύρισμα με έπαιρνε και μου έλεγε: "Τι ωραίος άντρας! Αυτόν θα τον παντρευόμουνα!". Και της έλεγα "Αμάντα κλείσε το τηλέφωνο, τον ακούω όλη μέρα, δεν μπορώ να ακούω και στο τηλέφωνο».
Η Αμάντα γέλασε και έπειτα σχολίασε: «Παιδιά όμως να πούμε και για τον κύριο Σκουλό έτσι; Υπέροχος».
Η Μορτασία από την πλευρά της ανέφερε ότι και εκείνη είχε αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη και τη Σοφία Χατζηπαντελή.
Κλείσιμο
«Νομίζω ότι ήρθε και η ώρα του κυρίου Σκουλού. Εγώ τον συμπαθούσα πάρα πολύ και την κυρία Χατζηπαντελή, βέβαια, η οποία ήταν εξαιρετική, ήταν και ειδήμων» είπε η Μιμή.
Τέλος, για το αν θεωρούν ότι υπάρχει κάποια κοπέλα που θα μπορούσε να έχει μια θέση στον τελικό, τα κορίτσια απάντησαν την Ελεάνα και τη Χριστιάννα.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!