Usher: Η εμφάνισή του το Super Bowl θα αποτίσει φόρο τιμής στους μαύρους καλλιτέχνες του παρελθόντος

Usher: Η εμφάνισή του το Super Bowl θα αποτίσει φόρο τιμής στους μαύρους καλλιτέχνες του παρελθόντος

«Δεν ξεκίνησα από εδώ που είμαι τώρα και δεν έφτασα εδώ μόνος μου» δήλωσε ο τραγουδιστής για την επερχόμενη ερμηνεία του στις 11 Φεβρουαρίου

usher
Ο Usher μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο ημίχρονο του Super Bowl LVIII I αργότερα αυτόν τον μήνα.

Σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε στο Good Morning America την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, ο τραγουδιστής είπε ότι έλαβε υπόψη του τους αγώνες που έπρεπε να υπομείνουν οι προηγούμενοι μαύροι καλλιτέχνες ώστε, στα 45 του χρόνια, να είναι ο μουσικός που θα μπορούσε να είναι ο επικεφαλής της ζωντανής διασκέδασης κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης βραδιάς του NFL.

Ο Usher είπε ότι όταν σχεδίαζε το σόου του, σκεφτόταν τους καλλιτέχνες του παρελθόντος «που έπρεπε κάποια στιγμή να περάσουν από κουζίνες για να μπορέσουν να εμφανιστούν στο κοινό».
Usher talks preparing for 2024 Super Bowl halftime show
Κλείσιμο

«Έπρεπε να φύγουν πίσω από την ίδια πόρτα, ξέρετε, φοβούμενοι για τη ζωή τους καθώς πήγαιναν στην επόμενη πολιτεία για να κάνουν το ίδιο πράγμα», συνέχισε.

«Οπότε, εγώ μπαίνω από την μπροστινή πόρτα με αυτό», πρόσθεσε ο Usher χαμογελώντας.

Ο τραγουδιστής είχε να διαλέξει από τον μουσικό του κατάλογο τριών δεκαετιών για το σετ του ημιχρόνου και ανέφερε ότι σκέφτηκε επίσης τους φίλους και τους μέντορές του στη βιομηχανία όταν σχεδίαζε την επερχόμενη παράσταση.

«Δεν ξεκίνησα εκεί που είμαι τώρα και δεν έφτασα εκεί μόνος μου», είπε. «Οπότε, όλους όσοι έχουν πάρει μέρος σε αυτό, τους κουβαλάω μαζί μου. Όλους τους θαυμαστές μου, τους αγαπημένους μου, τους ανθρώπους που μπορεί να αισθάνθηκαν ότι έχουν ξεχαστεί, δεν έχουν ξεχαστεί. Σας κουβαλάω μαζί μου όταν θα ανέβω στη σκηνή εκείνο το βράδυ».

Ο Usher ανέφερε επίσης ότι η αρχική δόση αδρεναλίνης που πήρε όταν έμαθε ότι επιβεβαιώθηκε ότι θα τραγουδήσει στο Super Bowl έφυγε όταν είδε πόση δουλειά ήταν, αλλά «είμαι έτοιμος», τόνισε.
Ο τραγουδιστής δεν ανέφερε συγκεκριμένες λεπτομέρειες ή εκπλήξεις που να μπορεί να περιμένει το κοινό για το σόου του, αλλά προηγουμένως είχε πει σε συνέντευξη στο ψηφιακό εξώφυλλο της Vogue ότι ελπίζει οι άνθρωποι που παρακολουθούν το Super Bowl μόνο για το ποδόσφαιρο να δουν το σόου του και να έχουν μια «θεραπευτική» εμπειρία.

Επίσης, προανήγγειλε τουλάχιστον μία αλλαγή κοστουμιών, rollerskating και κάποιες guest εμφανίσεις μαζί με χορογραφία.

Ο Usher θα ερμηνεύσει στο ημίχρονο του Super Bowl στις 11 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΝΦΙΑ: Πώς θα τον μειώσετε ασφαλίζοντας το ακίνητό σας - 20 ερωτήσεις και απαντήσεις από την ΑΑΔΕ, δείτε παραδείγματα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου που ήρθε από την Πάτρα στον Πειραιά για να συνευρεθεί με 13χρονη

Πάτρα: Ξεσπά ο σύντροφος της 26χρονης Λυδίας που πέθανε ξαφνικά - Έφυγε από λάθος των γιατρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης