Μορτασία για το «My Style Rocks»: Είχα μπει με σκοπό να κερδίσω

«Άμα δεν πίστευα ότι θα κερδίσω, δεν θα είχα μπει στο παιχνίδι» τόνισε η νικήτρια του διαγωνισμού

Η Μορτασία αναδείχθηκε η νικήτρια του «My Style Rocks» στον τελικό που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, καταφέρνοντας να υπερτερήσει της Αμάντας Μανωλάκου, της Απολλεών, της Διονυσία Κουκίου και της Μιμής Μακρή.

Η νικήτρια του διαγωνισμού ήταν καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Γειά σου», όπου μίλησε για την εμπειρία της για τον διαγωνισμό, τα μελλοντικά της σχέδια και τις συμβουλές που δίνει στις επόμενες παίκτριες.

«Βασικά εγώ είχα μπει με σκοπό να κερδίσω. Άμα δεν πίστευα ότι θα κερδίσω, δεν θα είχα μπει στο παιχνίδι. Είμαι αυτή» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν ήταν εύκολο, πολλές φορές αμφέβαλα για τον εαυτό μου. Και τα ωράρια είναι δύσκολα και το τρέξιμο έξω από το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, αποκάλυψε: «Μπορεί να μην φάνηκε, αλλά μέσα μου υπήρξε μια στιγμή που "έσπασα". Μια στιγμή μετά από πολλά μαλώματα και με τους κριτές ακόμα. Υπήρξε μια φάση που ένιωσα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω καθόλου, έφτασα στα όριά μου. Ένιωθα ότι ήταν σκληρή η κριτική, αλλά τώρα που το βλέπω όλο καταλαβαίνω ότι έγινε όλο αυτό για με βοηθήσουν για να γίνω ακόμα καλύτερα και το εκτιμώ. Με βοήθησε το παιχνίδι να εξελιχθώ προσωπικά σε αυτό το θέμα. Με βοήθησε να γίνω - δεν ξέρω αν το καταλάβατε εσείς - αλλά με βοήθησε να γίνω πιο ήρεμη, να προσέχω περισσότερο πώς εκφράζομαι».

Για τα μελλοντικά της σχέδια, η Μορτασία απάντησε: «Ήθελα να κερδίσω. Σίγουρα το χρηματικό ήταν πάρα πολύ βοηθητικό για εμένα, για ναμε βοηθήσει να συνεχίσω. Θα ήθελα να ασχοληθώ ακόμα περισσότερο με τον χώρο της μόδας, να μου ανοίξουν διάφορες πόρτες. Ήθελα εξαρχής να ασχοληθώ με το fashion design. Τώρα, δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει στη συνέχεια. Είτε styling είτε fashion design».

Για την στήριξη της μητέρας της σημείωσε: «Η μαμά συγκινήθηκε πάρα πολύ. Κατέβαινε συνέχεια από Θεσσαλονίκη και με βοηθούσε, δηλαδή άφηνε τη δουλειά της και ερχόταν εδώ».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Πήγα στα Γιάννενα, στην Αρχιτεκτονική, αλλά δεν την τέλειωσα. Ήθελα να ασχοληθώ με fashion design, γι' αυτό μπήκα Αρχιτεκτονική. Είχα δει ότι πολλοί σχεδιαστές είχαν τελειώσει Αρχιτεκτονική και λέω εκεί είμαστε».

Τέλος, σχετικά με τις συμβουλές που θα έδινε στις διαγωνιζόμενες του επόμενου κύκλου του διαγωνισμού, η Μορτασία είπε: «Να μην τα παίρνουν όλα προσωπικά. Να καταλαβαίνουν οτι η αυστηρή κριτική μπορεί να τις βοηθήσει πάρα πολύ, ακόμα και από άτομα τα οποία μπορεί να έχουν μια άλλη αισθητική και να πειραματίζονται και να συνεχίζουν να προσπαθούν ό, τι και αν τους λένε».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης απέναντι από το υπουργείο Εργασίας

Συνέλαβαν 23χρονο που προσπάθησε να κλείσει ραντεβού με ανήλικο στη Θεσσαλονίκη - Τον κατήγγειλε η μητέρα του 15χρονου

Σε εξέλιξη το αγροτικό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη - Mε πούλμαν έφτασαν αγρότες από τη Θεσσαλία (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr