Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: Ας αφήνουμε τους ανθρώπους να κάνουν την προσπάθειά τους

«Δεν στέκομαι στο τι νούμερα τηλεθέασης κάνει κάθε εκπομπή, τα 'χω λουστεί κι εγώ» είπε για την εκπομπή «Fay's Time»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη κι εξέφρασε τη στήριξή της στη Φαίη Σκορδά, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», δήλωσε αρχικά: «Μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές, γιατί αγαπώ την επαφή με τον κόσμο. Με την πρώτη σωστή συνθήκη θα επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη, αλλά επειδή βλέπω πλέον τα πάντα διαφορετικά, δεν είμαι αρνητική και κάθετη σε κάτι, όπως ήμουν παλιότερα».

Πρόσθεσε επίσης: «Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να ένιωθα ότι κάτι έχω να δώσω. Σίγουρα η κόρη μου θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου, αλλά μπαίνει σιγά σιγά σεσειρά και το κομμάτι της επαγγελματικής ζωής. Για να μη με βρίσκεις κάπου τηλεοπτικά ακόμα, πάει να πει ότι αισθάνομαι καλά με το πώς είμαι».


Όσο για τον ΣΚΑΪ και τη δύσκολη ζώνη που είχε αναλάβει εκείνη και τώρα, η Φαίη Σκορδά, είπε: «Κάποτε είχα χαρακτηρίσει "καταραμένη" τη ζώνη 12:00-14:00 του ΣΚΑΪ. Είναι όντως μια δύσκολη ζώνη. Δεν νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα. Εννοείται ότι παρακολουθώ και τη Φαίη. Συμπονώ κάθετί στο κανάλι και θέλω να πηγαίνει καλά».

Για τα νούμερα τηλεθέασης, ανέφερε: «Δεν στέκομαι στο τι νούμερα τηλεθέασης κάνει κάθε εκπομπή. Το ξέρω, τα 'χω λουστεί κι εγώ και ποτέ δεν μπορούσα να μιλήσω κιόλας, η αλήθεια είναι. Ας αφήνουμε τους ανθρώπους να κάνουν την προσπάθειά τους. Στο τέλος της ημέρας και της σεζόν, αυτό που μένει είναι εάν αγαπάς ένα πρόσωπο, σε όποιο κανάλι κι αν είναι».

Τέλος, δήλωσε: «Εμένα με ενδιαφέρει να φροντίζω το όνομά μου. Η ώρα και το κανάλι αλλάζουν. Όταν απομακρυνόμαστε από μη ανθοφόρες συνθήκες, αφήνουμε χώρο να έρθουν άλλα πράγματα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Θα τους σκοτώσω» φώναζε στην εταιρεία ο Αιγύπτιος - Αυτή είναι η καραμπίνα της τριπλής δολοφονίας στη ναυτιλιακή

Η ιστορία της οικογένειας Καρνέση: Η Ελευσίνα, οι δικαστικές διαμάχες και η απώλεια του 2011 που τάραξε τις ισορροπίες

Νέο βίντεο του Κάνιε Γουέστ με την Μπιάνκα Σενσόρι σχεδόν γυμνή - «Θα κάνω ό,τι θέλω με τη γυναίκα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr