Βίντεο: Το πριβέ πάρτι έκπληξη με την Τζένιφερ Λόπεζ για εγκαίνια ξενοδοχείου στο Ντουμπάι - Ποιοι παραβρέθηκαν

Ανάμεσα στους διακεκριμένους καλεσμένους και Έλληνες - Αποθέωσαν την JLo στο πάρτι, δείτε βίντεο του protothema

Η creme de la creme των πιο περιζήτητων - παγκοσμίου φήμης - celebrities  παρευρέθησαν στο Ντουμπάι, μια πόλη που είναι γνωστή για τους υπερθετικούς χαρακτηρισμούς.

Διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Jennifer Lopez, η Naomi Campbell, η Vanessa Hudgens, ο Mark Ronson, ο Idris Elba, ο Vincent Cassel και η Isabelle Huppert έδωσαν το παρών σε αυτήν την εντυπωσιακή εκδήλωση.

Η λίστα με τους celebrities από τον κόσμο του κινηματογράφου, της μουσικής, της μόδας και του αθλητισμού περιλάμβανε τη Jennifer Lopez (τραγουδίστρια και ηθοποιό), τη Naomi Campbell (μοντέλο), τη Vanessa Hudgens (ηθοποιό), τον Mark Ronson (DJ και παραγωγό), τον Idris Elba (DJ) και τη Sabrina Elba (μοντέλο), τον Vincent Cassel (ηθοποιό), την Angelababy (ηθοποιό), την Isabelle Huppert (ηθοποιό), τον David Gandy (μοντέλο), τον Esai Morales (ηθοποιό), την Eva Apio (μοντέλο), την Emma Raducanu (τενίστρια), τη Nancy Ajram (τραγουδίστρια), τον Sidharth Malhotra (ηθοποιό), τη Kiara Advani (ηθοποιό), τη Malaika Arora (ηθοποιό), τη Mara Hoffman (σχεδιάστρια μόδας), τη Ramla Ali (πυγμάχο) και τη Nicola Roberts (τραγουδίστρια), οι οποίοι έλαμψαν στο opening, συνοδευόμενοι από μια επιλεγμένη λίστα καλεσμένων από όλο τον κόσμο, και είχαν την ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που βίωσαν την εμπειρία των εγκαινίων υπερπολυτελούς ξενοδοχείου που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα. 
Η Vanessa Hudgens και η Emma Raducanu, η Naomi Campbell και η Jennifer Lopez, καθώς και ο Vincent Cassel στο Ντουμπάι (Credits: Getty Images για το One&Only)
Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez και Naomi Campbell στο κόκκινο χαλί (Credits: Getty Images για το One&Only)

Η «βραδιά έκπληξη» με την JLo

Στα στιγμιότυπα από το μοναδικό opening, συμπεριλήφθη ένα λαμπερό πάρτι, όπου η παγκόσμια pop star Jennifer Lopez πραγματοποίησε μια εμφάνιση έκπληξη στο Sphere στο The Link. Η Jennifer Lopez εντυπωσίασε τους καλεσμένους με ένα medley από τις επιτυχίες της: Jenny From the Block, Can’t Get Enough, το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της This is Me...Now, και Get Right. 

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr:

Φορώντας ένα λαμπερό jumpsuit με παγιέτες, η Jennifer Lopez ανέβηκε στα decks μαζί με τον επτά φορές βραβευμένο με Grammy Mark Ronson, χαρίζοντας στους καλεσμένους ένα μοναδικό live performance. Ο διάσημος ηθοποιός και DJ Idris Elba πήρε τη σκυτάλη στα decks, με ένα DJ set που έκανε το πάρτι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από την Ελλάδα, παρευρέθηκαν η Βίκυ Καγιά, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, και ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης.
Naomi Campbell
Vincent Cassel
Jennifer Lopez
David Gandy
Idris Elba, Sabrina Elba
Βίκυ Καγιά
Χάρης Ντάβλας, Αθηνά Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος
Φίλιππος Μιχόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου
Αντίνοος Αλμπάνης

Η βραδιά συνεχίστηκε στο The Link - έναν διάδρομο που αιωρείται στον ουρανό μεταξύ των ορόφων 24-26 - καθώς οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα Martinis του Belvedere 10 στο Aelia πριν παρουσιαστούν στο red carpet.

Για να αποτυπωθεί αυτή η μοναδική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε ένα show με 3D video-mapping προβολών που έσπασε τρία παγκόσμια ρεκόρ Guinness, φωτίζοντας το κτίριο και μετατρέποντας τη φανταστική εσωτερική διακόσμηση του σε φάσμα στον ουρανό του Ντουμπάι. Η εντυπωσιακή κινούμενη εικόνα προβαλλόταν κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του εορταστικού Σαββατοκύριακου, φωτίζοντας τον ουρανοξύστη του Ντουμπάι και καλωσορίζοντας τους επισκέπτες καθώς έφταναν στην πόλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αιγύπτιος επιστάτης «δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος»: Οι λογαριασμοί, οι συμμετοχές στα ΔΣ και η οικογένεια Καρνέση

«Ο Άρης έβαλε την κάνη στο μάτι της κυρίας Μαρίας και ακούστηκε μπαμ» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του φονικού στη Γλυφάδα

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr