Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου για τους συμπαίκτες της: Δεν καταλαβαίνω εδώ μέσα ποιος θέλει το καλό της ομάδας

Η παίκτρια των Διασήμων στράφηκε εναντίον των συμπαικτών της, καθώς πιστεύει ότι δεν ενδιαφέρονται αν θα φύγει από το παιχνίδι

Με τους συμπαίκτες της τα έχει βάλει η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor, καθώς νιώθει ότι δεν τους ενδιαφέρει αν η ίδια βγει υποψήφια προς αποχώρηση ή όχι.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η παίκτρια των Διασήμων είπε: «Ο τίτλος του MVP έχει χαθεί από την ομάδα μου για κάποιον λόγο, χωρίς λόγο. Γιατί μάλλον θέλουμε να τους τον δώσουμε κι αυτόν. Δεν ξέρω γιατί η ομάδα μου λειτουργεί έτσι. Κι ειδικά αν εστιάσουμε στο δικό μου κομμάτι, γιατί θεωρώ ότι η ομάδα μου δεν εστιάζει ποτέ σε εμένα, να βγω MVP. Κι ο MVP από εκεί, αν βγει, αν τους το χαρίσουμε, λογικά θα βγάλει εμένα. Δεν νομίζω ότι θα βγάλει μια αδύναμη».


Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεδομένου ότι με την Σταυρούλα δεν υπάρχει καμία συμπάθεια, θεωρεί πως η ίδια θα βρεθεί στη θέση να αποχωρήσει.

Μάλιστα, τόνισε πως ίσως η ομάδα της το κάνει αυτό επίτηδες, κατηγορώντας τους συμπαίκτες της πως ενδιαφέρονται για το ατομικό και όχι το ομαδικό τους συμφέρον.

«Γιατί αν βγει MVP η Σταυρούλα, ξέρω ότι έχει μένος με εμένα, θα βγάλει εμένα. Και ποιο είναι το ερώτημα; Θέλει η ομάδα μου να βγάλει εμένα; Δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ να καταλάβω. Τελικά μας συμφέρει να κερδίσουμε την ασυλία ή όχι; Μας συμφέρει να βγάλουμε MVP ή όχι; Να σπάσω σήμερα τα πόδια μου για την ομάδα μου ή να κάτσω στον πάγκο αραχτή και light και να κοιτάξω την παρτάρα μου και την υγεία μου και να μη με νοιάζει κανένας; Δεν κατάλαβα. Δεν καταλαβαίνω ποιος εδώ μέσα θέλει το καλό της ομάδας και ποιος το προσωπικό του καλό», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το κράτος δικαίου είναι ισχυρότερο από ποτέ - Μετσόλα: Σημαντικά βήματα στην Ελλάδα για τη διαφάνειας και την ισότητα

Αντρέας Μπρέμε: Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου

Steve Dimopoulos: Ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος που διαπρέπει στο Λας Βέγκας - Οι κινηματογραφικές διαφημίσεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr