Γιούλη Τσαγκαράκη για τον Πάνο Νάτση και τις «Σέρρες»: Εύχομαι να πρόλαβε να δει κάτι στο μοντάζ

Γιούλη Τσαγκαράκη για τον Πάνο Νάτση και τις «Σέρρες»: Εύχομαι να πρόλαβε να δει κάτι στο μοντάζ

«Ήταν πολύ συνεργάσιμος, ευχάριστος κι ευτυχώς, είναι στο Netflix, για να τον δει ο κόσμος» πρόσθεσε η ηθοποιός

giouli-tsagkaraki
Η Γιούλη Τσαγκαράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον Πάνο Νάτση και τη συμμετοχή του στη σειρά «Σέρρες».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, δήλωσε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό: «Τον Πάνο δεν τον ήξερα, τον γνώρισα στα γυρίσματα. Ήταν ένας πολύ ωραίος συνεργάτης και μάλιστα, έχω μια πολύ όμορφη ιστορία με τον Πάνο».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη στιγμή. «Ήταν το γύρισμα που είμαι μέσα στο αυτοκίνητο και κουτσομπολεύω μετά τον γάμο και λέω αυτόν τον μονόλογο για όλες αυτές που συνάντησα στον γάμο. Εκεί είχα κολλήσει με τα λόγια. Ήμασταν στις Σέρρες, ξεκινούσε το αυτοκίνητο που ήταν η κάμερα μπροστά να κάνουμε έναν κύκλο και ξαναερχόμασταν στην έναρξη για να κάνουμε αυτόν τον κύκλο, να γίνει το γύρισμα. Εκεί κολλούσα συνέχεια», εξηγεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz9y1lohw5ht)
Κλείσιμο

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ο Πάνος καθόταν δίπλα μου, είχε ανοιχτό το κινητό του με το κείμενο και είχε το νου του και έβλεπε πού έχω κολλήσει και μου έλεγε "πες το, πες το, πάμε ξανά, ξανά". Και ξαναερχόμασταν στην αρχή για να πω τα λόγια μου. Με βοήθησε πάρα πολύ, μου συμπεριφέρθηκε πολύ συναδελφικά».

Τέλος, δήλωσε: «Έτσι δεν νομίζω να με έχει βοηθήσει κάποιος συνάδελφος στον χώρο. Ήταν μια πολύ ωραία ανάμνηση με τον Πάνο. Ήταν πολύ συνεργάσιμος, ευχάριστος. Κι ευτυχώς, είναι στο Netflix, για να τον δει ο κόσμος. Τελειώσαμε τα γυρίσματα Δεκέμβριο και ο Πάνος έφυγε 29 Ιανουαρίου. Δεν ξέρω αν πρόλαβε να δει κάποια πράγματα στο μοντάζ. Εύχομαι να πρόλαβε να δει κάτι».



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το κράτος δικαίου είναι ισχυρότερο από ποτέ - Μετσόλα: Σημαντικά βήματα στην Ελλάδα για τη διαφάνειας και την ισότητα

Αντρέας Μπρέμε: Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου

Steve Dimopoulos: Ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος που διαπρέπει στο Λας Βέγκας - Οι κινηματογραφικές διαφημίσεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης