Αφροδίτη Λιάντου για Εβελίνα Παπούλια: Δεν ζητάω συμβουλές από τη μητέρα μου, γιατί βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα

Αφροδίτη Λιάντου για Εβελίνα Παπούλια: Δεν ζητάω συμβουλές από τη μητέρα μου, γιατί βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα

«Δεν θέλει να με επηρεάζει κιόλας, οπότε με αφήνει να κάνω πάντα αυτό που νιώθω» ανέφερε η ηθοποιός

liantou_-_papoulia_212
Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τη σχέση που έχει με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, από την οποία αποκάλυψε ότι δεν ζητάει συμβουλές.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, για τη μητέρα της και το αν ζητάει συμβουλές, απάντησε: «Δεν ζητάω πλέον συμβουλές από τη μητέρα μου γιατί βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θέλει να με επηρεάζει κιόλας, οπότε με αφήνει να κάνω πάντα αυτό που νιώθω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czar195r96bt)
Κλείσιμο

Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν με φόβισε η σύγκριση με τη μητέρα μου, απλά ήξερα ότι θα γίνει. Γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν συγκρίνει και δεν καταλαβαίνω και τη σύγκριση. Παρόλα αυτά, η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πάρα πολύ και όταν γίνεται η σύγκριση δεν με χαλάει. Έχει πολλά, καταρχάς το ότι με ό, τι καταπιάνεται το κάνει πάρα πολύ. Έχει ένα είδος θάρρους που εγώ δεν έχω, δηλαδή τολμάει να κάνει πράγματα. Εγώ τα σκέφτομαι ξανά και ξανά, θέλω να είμαι σίγουρη πριν κάνω κάτι».

Για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη, σχολίασε: «Δεν κρύβομαι πια, δεν νομίζω ότι έχει και νόημα. Είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένας έρωτας μέσα στη δουλειά γιατί είναι πολύ λεπτές οι γραμμές. Έτυχε, δεν ξέρω τι να πω. Η μητέρα μου τον συμπαθεί τον σύντροφό μου, τον συμπαθούσε και από πριν και χάρηκε».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορινθία: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος παλαιοχριστιανός - «Είμαι ανάπηρος, χάρη τους κάνω που δουλεύω»

Ναταλία Λιονάκη: Πού βρίσκεται σήμερα - Νέες πληροφορίες για τη ζωή της ως μοναχή

ΣΥΡΙΖΑ: Απέσυρε προφορικά επιστολή και ερωτηματολόγιο ο Κασσελάκης και τα... επανέφερε γραπτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης