Survivor: Ο Σταμάτης αποκάλεσε «Ιούδα» τη Χρύσα επειδή τον ψήφισε για αποχώρηση

«Την έχω προστατέψει σε πολλά πράγματα τη "μικρή μου αδερφή"» τόνισε ενοχλημένος - Δείτε το βίντεο

Το Survivor της Τρίτης και το συμβούλιο του νησιού, ολοκληρώθηκαν με τον Σταμάτη από τη μπλε ομάδα να βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων.

Την επομένη του συμβουλίου, ο παίκτης εμφανίστηκε εκνευρισμένος με ορισμένες ψήφους που έλαβε, από διαγωνιζόμενους με τους οποίους κάνει παρέα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Χρύσα, την οποία ο Σταμάτης αποκάλεσε «Ιούδα».

Δείτε το βίντεο

Πιο αναλυτικά, ο παίκτης των Μπλε είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ότι: «Στο χθεσινό συμβούλιο, ενώ πήγα σαν θεατής, κατέληξα μονομάχος. Ναι μεν ήξερα ότι κάποιες ψήφους θα τις πάρω, κάποιες άλλες όμως όχι. Χθες στο συμβούλιο ένιωσα λες και βρισκόμουν στον Mυστικό Δείπνο και στα αριστερά μου είχα τον Ιούδα. Η Χρύσα, η "μικρή μου αδερφή" που την έχω προστατέψει αρκετές φορές σε πολλά πράγματα, με ψήφισε και αυτή».

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα πλάνο από την παραγωγή του Survivor, με τον Σταμάτη να λέει λίγο πιο πέρα από την καλύβα του σε συμπαίκτριές του: «Από κάποια άτομα που είσαι κοντά, περιμένεις ν α έρθουν να σου πουν κάτι, ότι "ξέρεις ρε φίλε, εγώ θα σε ψηφίσω". Δεν ήρθε κανένας να πει τίποτα».



Ειδήσεις σήμερα:

Κράτησαν τον Ναβάλνι στο ψύχος και τον σκότωσαν με γροθιά στην καρδιά, λέει ακτιβιστής

21 Φεβρουαρίου 1985: Όταν η 17Ν εκτέλεσε με έξι σφαίρες και χαριστική βολή τον Νίκο Μομφεράτο

Φουντώνει ο πόλεμος ΣΚΑΪ - Κανάκη: Πώς ξεκίνησε και πώς κατέληξε στην ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr