Την Κάτια Ταραμπάνκο συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.
Το μοντέλο και νικήτρια του GNTM, ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ, αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο με κάποια σχέση της και ποια είναι τα πρώτα στοιχεία που θα κοιτάξει, σε έναν άντρα, ο οποίος την ενδιαφέρει ερωτικά. Όπως φαίνεται στο απόσπασμα που έδειξε το πρωί της επομένης το «Happy Day» η Κάτια Ταραμπάνκο δίνει μεγάλη προσοχή στα νύχια και τα δόντια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfoyr40bhkh)
Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο είπε στις κάμερες ότι: «Όταν ξεκινούσα μια σχέση -επειδή είμαι ένας άνθρωπος που ερωτεύεται εύκολα- πάντα σκεφτόμουν τον άντρα απέναντί μου, ως γαμπρό στην εκκλησία και πάει λέγοντας. Τσεκάρω νύχια και δόντια, τσεκάρω αν είναι ωραία, είναι τα πρώτα πράγματα που κοιτάω. Μετά κοιτάω αν θα ήταν ο άνθρωπος που θα μπορούσα να γνωρίσω στον πατέρα μου στην εκκλησία, αν μπορεί να σταθεί».
Για το φλερτ που δέχεται στα social media, είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Δέχομαι φλερτ στα social media, αλλά μου στέλνουν και κάτι ακραία μηνύματα. Υπάρχουν περίεργα γούστα εκεί έξω, κάτι με τακούνια, με πόδια. Όταν είμαι χαρούμενη, αισθάνομαι όμορφη. Όταν είμαι πεσμένη ψυχολογικά, νιώθω αντιαισθητική».
Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού χωρίς International Baccalaureate, με την καθοδήγηση και τη μεθοδικότητα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.
Το WORLD PASS powered by Telekom έδωσε την ευκαιρία σε δύο startups να επισκεφθούν το Hubraum, το Tech Incubator Center της Telekom στην Κρακοβία, και να βρεθούν στην καρδιά της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.