Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών καθώς στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δυστύχημα, στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.
Ο ηθοποιός τόνισε το μέγεθος της απώλειας, ενώ υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές ώστε ο πόνος να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν και να γίνεται μια προσπάθεια να αποφεύγεται.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfs2hrj7k95)
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μιλάμε για ανθρώπους και κυρίως παιδιά που δεν γύρισαν ποτέ στο σπίτι τους. Αυτό δεν γιατρεύεται. Ο χειρότερος πόνος που μπορεί να νιώσει κανείς είναι να χάσει ένας γονιός το παιδί του, από το να χάσει και την ίδια του τη ζωή. Η απώλεια αυτή δεν μπορεί να συγχωρεθεί. Δεν μπορεί ο αρμόδιος υπουργός να βγαίνει μία εβδομάδα πριν το δυστύχημα, να βγαίνει και να υβρίζει στη Βουλή, επειδή ακριβώς του είχε απαγγελθεί η κατηγορία ότι δεν είναι ασφαλή τα τρένα και να λέει ότι "αυτά είναι προβοκάτσια", και την επόμενη εβδομάδα να συμβαίνει το δυστύχημα να παραιτείται και μετά να ξανατρέχει στις εκλογές και να τον ψηφίζουν».
Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Έχουμε αυτό που αξίζουμε από τη μία, αλλά από την άλλη καιρός είναι να αποφασίσουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Κανονικά θα έπρεπε σήμερα και αύριο κανείς να μην ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, μπας και το πάρουν απόφαση κάποιοι άνθρωποι ότι πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τον ανθρώπινο πόνο. Ο στόχος στη ζωή είναι η ευτυχία, η απώλεια του πόνου, ο πόνος δεν είναι φυσική συνθήκη και γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε κάτι».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής